Akaryakıt istasyonunda kayınpeder dehşeti! Bir ay önce evlenen kızı ve damadına kurşun yağırdı. Damat olay yerinde hayatını kaybetti

Amasya'da bir kişi akaryakıt istasyonunda dehşet saçtı. Dursun Şengül, akaryakıt istasyonunda karşılaştığı bir ay önce rıza olmadan evlenen kızı İnci Eser ile damadı Halil Eser'e kurşun yağdırdı. Damat Eser olay yerinde hayatını kaybetti, kızı ise kolundan yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Akaryakıt istasyonunda kayınpeder dehşeti! Bir ay önce evlenen kızı ve damadına kurşun yağırdı. Damat olay yerinde hayatını kaybetti

Amasya merkeze bağlı Yıldız köyünde bulunan akaryakıt istasyonunda sabah saatlerinde korkunç bir cinayet yaşandı.

Edinilen bilgiye göre,  35 yaşındaki İnci Eser  iddiaya göre ailesinin rızası olmadan bir ay önce Halil Eser ile evlendi. 54 yaşındaki baba Dursun Şengül akaryakıt istasyonunda kızı İnci Eser ve damadı Halil Eser ile karşılaştı.

DAMAT OLAY YERİNE HAYATINI KAYBETTİ

Aralarında çıkan tartışmada Dursun Şengül, otomobil içince bulunan damadı Halil Eser ve kızı İnci Eser'e av tüfeği ile 2 el ateş etti. Damadı Halil Eser olay yerinde hayatını kaybetti, kızı İnci Eser ise kolundan yaralandı.

Olay yerine polis, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen damadın yakınları sinir krizi geçirdi. Halil Eser'in cenazesi olay yeri incelemesinin ardından Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Otomobili ile olay yerinden uzaklaşan Dursun Şengül, jandarma ekipleri tarafından suç aleti ile yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin