AK Parti'yi sarsan ölüm. Apart odasında cansız bedeni bulundu

AK Parti eski Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz Trabzon'un Ortahisar İlçesi Konaklar Mahallesi'nde bulunan bir apart odasında ölü bulundu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'yi sarsan ölüm. Apart odasında cansız bedeni bulundu

AK Parti Bursa önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Süleyman Akyüz Trabzon'un Ortahisar İlçesi Konaklar Mahallesi'nde bulunan bir apart ölü olarak bulundu. Akyüz'ün cansız bedeni ile karşılaşan apart görevlileri hemen 112'yi aradı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Henüz ölüm sebebi hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, Akyüz’ün cenazesinin bugün Trabzon Uzungöl Merkez Camii’nden kaldırılacağı öğrenildi.

AK PARTİ’DEN TAZİYE MESAJI

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı, taziye mesajı yayımladı.

Mesajda, “Önceki Dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız, dava ve yol arkadaşımız Süleyman Akyüz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kıymetli Başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verildi.

AK Parti'yi sarsan ölüm. Apart odasında cansız bedeni bulundu

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise şu mesajı paylaştı:

"Dava ve yol arkadaşımız, önceki dönem Bursa İl Gençlik Kolları Başkanımız Süleyman Akyüz’ün vefat haberini büyük bir teessürle öğrendim. Kıymetli arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza baş sağlığı diliyorum. Birlikte geçirilen güzel anılar bize hep eşlik edecek. Kabrin nur, mekanın cennet olsun…"

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler ak parti Bursa trabzon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin