AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan "hayvan hakları yasası" açıklaması. Cumhurbaşkanını işaret etti

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Meclis'e gelmesi beklenen hayvan haklarıyla ilgili kanunda değişiklik öngören kanun teklifiyle ilgili, "Açıklamalarımı yapacağım, kanaatlerimi söyleyeceğim. Onun neticesinde Cumhurbaşkanımızdan sonra komisyona gelecek" dedi. Yenişehirlioğlu teklifin ne zaman Meclis’e geleceği konusunda ise "Henüz belli değil. Yakın zamanda diyelim" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan "hayvan hakları yasası" açıklaması. Cumhurbaşkanını işaret etti

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yenişehirlioğlu, Meclis'e gelmesi beklenen hayvan haklarıyla ilgili kanun teklifinin ne aşamada olduğunun sorulması üzerine şöyle konuştu:

CUMHURBAŞKANINI İŞARET ETTİ

"Ben bütün paydaşlarla çalışmalarımı tamamladım. Bunların içinde akademisyenler, gazeteciler, toplum önderleri, mağdur aileler, sanatçılar, Türkiye'nin birçok yerinde ders veren hocalarımız, yurt dışında ders veren hocalarımız ciddi manada bir veri topladım. Şimdiye kadar yapılmamış bir çalışma bu. Bunun tamamını komisyon başkanımıza ve grup başkanımıza tevdi ettim. Şimdi Cumhurbaşkanımıza tevdi edeceğim. Onlara açıklamalarımı yapacağım, kanaatlerimi söyleyeceğim. Onun neticesinde Cumhurbaşkanımızdan sonra komisyona gelecek.”

"YAKIN ZAMANDA DİYELİM"

Yenişehirlioğlu, teklifin TBMM’ye ne zaman verileceği konusunda ise “Henüz belli değil. Yakın zamanda diyelim. Henüz kesinleşmedi” diye konuştu.

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin