AK Partili Galip Ensarioğlu'ndan yeni Narin açıklaması: Sözlerim yanlış anlaşıldı

tv100'de ilgiyle izlenen Kübra Par'la Farklı Açılar programının bu akşamki konuklarından biri de bugün bir televizyon programında sarf ettiği sözlerle gündem olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'ydu. Ensarioğlu, "Bilip de söylemememiz gereken şeyler var" sözünün kırpılıp manipüle edilerek servis edildiğini söyleyerek açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Galip Ensarioğlu'ndan yeni Narin açıklaması: Sözlerim yanlış anlaşıldı

tv100'de Kübra Par'la Farklı Açılar programında bu akşam Narin cinayeti masaya yatırıldı. Minik Narin'in cesedinin evden yaklaşık 1 kilometre uzakta bulunması ve anne, baba ve kardeşlerin de içerisinde olduğu çok sayıda kişinin gözaltına alınması sonrasında cinayete ilişkin gelişmeler canlı yayındaki konuklarla değerlendirildi.

Programın konuklarından AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu bugün bir televizyon kanalında sarf ettiği sözler üzerine açıklamalarda bulundu.

Ensarioğlu, "Bizlerin bazen bilmediği, bazen bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile bizim dostlarımız." sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek şunları söyledi:

"HİÇ KİMSENİN HADDİ DEĞİL"

"Bu meselenin ortaya çıkartılması için güçlü bir irade veriyoruz. Konunun hızlı bir şekilde sonuçlandırılmasını istiyoruz. Yalnızca şüphelendiğimiz konuları gizlilik kararı olduğu için konuşmamanın doğru olduğunu ifade etmek istedim. Sözlerim yanlış anlaşıldı. Bu meseleyi manipüle etmek hiç kimsenin haddi değildir.

"BAŞKA GÖZALTILAR OLACAK"

Başka gözaltılar da olacaktır. Soruşturmanın gizliliği ve selameti açısından konuşamıyoruz. Şu anda da sonuca ulaşmak üzereyiz. 1-2 gün içinde tüm detaylarıyla konu aydınlatılıp mesele aydınlatılır.

"AİLE İÇİNDEN CİNAYETİN İŞLENMİŞ OLMASI AKLA DAHA YATKIN"

Dede benim rahmetli arkadaşımdı şu an hayatta değil. Aile içinden bu cinayetin işlenmiş olması akla daha yatkın geliyor. Tutuklanan amcanın ifadeleri, ifadelerinde çelişkiler ve suskunluğu var. Bütün bunların delillendirilmesi lazım ama. Adli tıp kurumu titizlikle çalışıyor ve sonuca da hızlıca ulaşacaklardır."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin