AK Partili Galip Ensarioğlu Narin Güran cinayeti ile ilgili sözlerinin çarpıtıldığını söyledi: Şahsıma yöneltilen bir iftira kampanyası var

AK Partili Milletvekili Galip Ensarioğlu tv100'de Narin Güran cinayeti ile ilgili ifadelerine açıklık getirdi. Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk olan Ensarioğlu sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Galip Ensarioğlu Narin Güran cinayeti ile ilgili sözlerinin çarpıtıldığını söyledi:  Şahsıma yöneltilen bir iftira kampanyası var

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi 19 gün sonra, daha önce aramalar yapılan Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içerisinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kaplanmış bir şekilde bulundu.

Narin Güran aranırken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas. Onları da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz.” demişti.

SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

"Şahsıma yönelik bir ifitira kampanyası var." diyen Ensarioğlu, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğu gün kendisiyle yapılan röportajda söylediklerini hatırlatarak "Cinayeti kim işledi?" sorusunun sorulması üzerine "Bildiğimiz şeyler var, bilmediğimiz şeyler var ama savcılık gizlilik kararı koymuş. Otopsi raporlarıyla birlikte kısa sürede yetkililer tarafından açıklanacaktır." ifadelerini kullandığını belirtti.

Ensarioğlu bu sözlerinin kesilerek verildiğini ve ardından PKK kaynaklı sosyal medya hesaplarından ve terör örgütünün trollerinden kendisine bir linç kampanyası başlatıldığını vurguladı.

Narin Güran ailesinin Hizbullah bağlantısının olup olmadığının ve aileyi tanıyıp tanımadığının söz konusu röportajda sorulduğunu hatırlatan Ensarioğlu, Narin'in dedesinin kendisinin dostu olduğu cevabını verdiğini ve ailenin Hizbullah'la ilgisi olmadığını ve Refah Partisi geleneğinden geldiğini söylediğini belirtti.

DAMADI İLE İLGİLİ İDDİALAR

Damadının kripto para dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alınıp salınmasıyla ilgili de konuşan Ensarioğlu, 100 bin dolar kayıp parası olan bir vatandaşın şikayeti üzerine sürecin başladığını ve şikayet eden kişinin, parayı muhasebecisinin aldığını tespit etmesi nedeniyle damadının serbest bırakıldığını belirtti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin