AK Parti'den CHP'ye Olan Sızıntıyı Deşifre Etti! Kim Bu Eski TBMM Başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı?

Gerçek Gündem adlı haber sitesinin yazarlarından olan Hatice Turhan, AK Parti'den CHP'ye olan sızıntıyı deşifre etti ve çok kritik bilgiler verdi. İddiaya göre eski bir TBMM Başkanı kendisine yakın bir danışman gazeteci aracılığıyla "Tahammül Ötesi" kod adlı eski bir CHP Genel Başkan yardımcısına bilgi servis ediyor o da basında muhalif gazetecilere yönlendiriyor. Peki kim bu isimler?

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den CHP'ye Olan Sızıntıyı Deşifre Etti! Kim Bu Eski TBMM Başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı?

gercekgundem.com yazarı Hatice Turhan'dan dikkat çeken bir yazı geldi.

Turhan, AK Parti içinden CHP'ye olan haber sızıntısının baş kahramanlarını yazdı ve CHP yönetimini uyardı,

Turhan'ın iddiasına göre eski AK Partili bir TBMM Başkanı, kendisi döneminde TBMM'de danışmanlık yapan bir gazeteci aracılığıyla "Tahammül Ötesi" kod adlı eski bir CHP Genel Başkan yardımcısıyla irtibat halinde...

Ve bu CHP'li isme sürekli AK Parti içinden haberler verip yönlendirme yapıyor. O CHP'li de muhalif gazetecilere bu bilgileri aktarıp haber yapılmasını sağlıyor.

Turhan bu haberlerin de yalanlandığını hatırlatıp "Eski Meclis Başkanı, kendince eski hesapları görmek için eski danışmanı aracılığıyla eski ve yanlış bilgileri pompalar. Eski danışman ve yeni danışman "Tahammül Ötesi"nin desteği ile "Muhalif" gazetecilere haber servis eder. Görüntüde, AK Parti aleyhine ya, onlar da basarlar yayını. Sonrasında gelsin yalanlamalar, itibar kayıpları." ifadesini kullandı.

İşte Gerçek Gündem Haber sitesindeki "Hatice Turhan AK Parti'den CHP'ye Olan 'Sızıntı'yı Deşifre Ediyor" başlıklı yazı

CHP'li dostlarımı uyarıyorum. Özellikle de başarılı Genel Başkan Özgür Özel'i ve yardımcılarını. Kullanılıyorsunuz. Üstelik müthiş bir kumpasla. Buna sözde sizin yanınızda yer alan gazeteciler de alet oluyor.

Bakın sizi nasıl kullanıyorlar: Geçmişte muhalif veya merkez medyada çalışmış kimi AK Partili gazeteciler ve danışmanlar eski bağlantıları ile sanki AK Parti aleyhineymiş gibi görünen yanlış bilgiler salıyorlar ortaya. "Saf" CHP'li muhalifler de buna balıklama atlıyorlar. Aslında yaptıkları yalan bir haber üzerinden AK Parti içindeki örtülü kavgaya alet olmak. Ve üzerine resmi yalanlama geliyor.

ESKİ 1 NUMARA PLAKA SAHİBİ

Diyeceksiniz ki "Bilmece gibi konuşma." Ne yapayım? Emekli maaşım yetmez açacakları davalarla uğraşmaya. Biraz da siz düşünün. Kim kimdir diye. Ama ablanız size biraz daha iltimas geçebilir. Hadi biraz daha detay vereyim.

Diyelim ki, nobranlığı ve hatta arkadaşlarını küçük görmesiyle tanınan eski bir "1 numara plaka taşıyan" bir devletlu tekrar kendine yer edinmeye çalışıyor. Bu amaç için kullandığı da kendi Meclis Başkanlığı döneminde maaşa bağladığı eski bir danışmanı, gazeteci. Bu gazetecinin niteliği özellikle merkez medyasında tanınır olması ve "Tahammül Ötesi" kod adlı eski bir CHP Genel Başkan yardımcısı ile arkadaş olması. Ne garip tesadüftür ki, bu "Tahammül Ötesi" CHP'li aynı zamanda Aydın Doğan medyasında çalıştığı dönemden mesai arkadaşı "süslü" olarak tanınan bir Cumhurbaşkanlığı danışmanının da yakın dostu.

AMAÇ CHP YÖNETİMİNİ YIPRATMAK

Sadece bunlar değil. AK Parti içinde artık kifayetsiz kalmış, başlarına gelenlerden dolayı kendileri yerine başkalarını suçlayan kimileri de bu organize faaliyetin içinde. Bu koroya parti içinde görevde olup yerini beğenmeyenler ile koltuğu her an altından kaymak üzere olanlar da katılıyor. Dedikodu yapıyorlar, haber yayıyorlar. Hele hele Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gözüne girip bakan olmaya çalışanlar ile makam aracını kaybetmeye katlanamayacak olanlar en fenası. İş birliği içinde oldukları da CHP içindeki muhterisler. Onların derdi de mevcut CHP yönetimini yıpratmak.

Oldu mu size ölüm çokgeni.

MUHALİF GAZETECİLERE HABER SERVİS EDİYOR

Eski Meclis Başkanı, kendince eski hesapları görmek için eski danışmanı aracılığıyla eski ve yanlış bilgileri pompalar. Eski danışman ve yeni danışman "Tahammül Ötesi"nin desteği ile "Muhalif" gazetecilere haber servis eder. Görüntüde, AK Parti aleyhine ya, onlar da basarlar yayını. Sonrasında gelsin yalanlamalar, itibar kayıpları.

Sayın Genel Başkan Özgür Özel, biliyorum koltuğa oturduğunuzda bir enkaz ile karşılaştınız. Ancak temel çok sağlam. Geçmişte yapılan kaçak katları yıkıp binayı güçlendirin lütfen. Sizin de üzerinize yıkılmadan.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin