Ahlaksızca iftira atanlar hakkında yasal haklarımı kullanacağım. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya hakkındaki iddialara sert çıktı. tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu canlı yayında açıkladı: Şikayetçi yok

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya hakkındaki iddialar ile ilgili açıklama yaptı. İddiaları yalanlayan Kaya, yasal haklarını kullanacağını duyurdu. tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu konuya ilişkin emniyete veya savcılığa intikal eden bir dosya olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

Komedyen Hasan Can Kaya'nın genç bir kadını evinde alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öne sürülmüştü.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya sosyal medya hesabından hakkındaki iddialar ile ilgili açıklama yaptı. Kaya, hakkındaki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek yasal haklarını kullanacağını söyledi. 

Ünlü komedyen Kaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar bahse konu haberler gerçek dışı iddialardan ibaret olup ahlaksızca iftira atanlara yönelik tüm yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim.

Arkadaşlar itibar suikasti var. Heryere aynı anda aynı yalanlar servis edilmiş. Sabahtan beri okuduğum mide bulandırıcı Emniyet, savcılık, gözaltı, madde verme, alıkoyma vb iftiraları atanlardan hukuk önünde hesap soracağım. Büyük şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim.

TOSUNOĞLU: İTİBAR SUİKASTİ

tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu gerçekleşen itibar suikastının detaylarını anlattı.

tv100 canlı yayınına konuk olan Tosunoğlu şunları söyledi:

Böyle bir şey yok. Yaşanmış olsa, şikayetçi olsa resmi bir ifade, gözaltı olurdu. Herhangi bir işlem yok. Ne emniyette ne de savcılıkta bu konuyla ilgili olarak makbul bir şey düzenlenmemiş. Şikayetçi yok. İddia sahibi genç kız arkadaşlarıma canlı konum attım diyor. Olay saati sabah saat 04.00. O saate kadar canlı bir konum gönderilmemiş. Saat 04’e kadar neden beklemiş. Burası soru işareti. Burada çelişkinin olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

Arkadaşlarım geldi beni kurtardı polisle birlikte diyor. Bizim emniyet kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre bu konuyla ilgili resmi bir işlem kesinlikle yok. Herhangi bir müracaat yok. Adliyeye gitmiş herhangi bir evrak yok. Bazı durumlarda gözaltı olmuyor savcı ifadesini alın bırakın diyor bana evrakları gönderin diyor. Burada öyle bir şey de yok. Bu olay tamamen hayal ürünü olarak gözüküyor. Hasan Can Kaya’nın bir itibar suikastına kurban gittiğini söyleyebilirim.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin