AFAD duyurdu! Bingöl'de 4.8 büyüklüğünde deprem

AFAD, Bingöl’ün Yedisu ilçesinde Richter ölçeğine göre, 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
AFAD duyurdu! Bingöl'de 4.8 büyüklüğünde deprem

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde Richter ölçeğine göre, 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre, depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Bingöl’ün Yedisu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 02.24’te meydana gelen deprem, 12.79 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ayrıca AFAD’dan yapılan açıklamada, deprem sonrası ilk belirlemelere göre, olumsuz bir durum bulunmadığı ve saha tarama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Bingöl Valiliği, kent genelinde yapılan ilk saha taramalarında depreme bağlı herhangi bir can veya mal kaybının yaşanmadığını belirterek, "Geçmiş olsun Bingöl, Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin." açıklaması yaptı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin