2024 Kurban Bayramı'nda kapalı olan yerler! Kurban Bayramı 1., 2., 3., 4. günü bankalar, noterler, hastaneler, eczaneler, belediyeler açık mı, kapalı mı?

Kurban Bayramı 2024 için geri sayım sürüyor. İslam aleminin mübarek iki bayramından biri olan Kurban Bayramı'nda resmi kurum ve kuruşların kapalı olup olmadığı merak ediliyor. 2024 Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü başlayacak 19 Haziran Çarşamba günü sona erecek. Peki, Kurban Bayramı 1., 2., 3., 4. günü bankalar, noterler, hastaneler, eczaneler, belediyeler açık mı, kapalı mı? İşte 2024 Kurban Bayramı'nda kapalı olan yerler...

Google Haberlere Abone ol
2024 Kurban Bayramı'nda kapalı olan yerler! Kurban Bayramı 1., 2., 3., 4. günü bankalar, noterler, hastaneler, eczaneler, belediyeler açık mı, kapalı mı?

Resmi kurum ve kuruluşlarda işi olanlar ve bu kurumlarda çalışanlar, Kurban Bayramı'nda kapalı olup olmadığını sorguluyor. 4 günlük bayram tatilinde devlet kurumları ile özel kurumların çalışma saatlerine ilişkin detayları araştırıyor. Peki, Kurban Bayramı 1., 2., 3., 4. günü bankalar, noterler, hastaneler, eczaneler, belediyeler açık mı, kapalı mı?16-19 Haziran 2024 Kurban Bayramı'nda kapalı olan yerleri sizler için derledik...

2024 KURBAN BAYRAMI'NDA KAPALI OLAN YERLER

Kurban Bayramı 2024 yılında 4 buçuk gün tatil. 15 Haziran Cumartesi öğleden sonra, 16 Haziran Pazar (1. gün), 17 Haziran Pazartesi (2. gün), 18 Haziran Salı (3. gün) ve 19 Haziran Çarşamba (4. gün) Kurban Bayramı tatilinde tüm resmi kurum ve kuruluşlar kapalı olacak.
Okullar, Üniversiteler, Bankalar, Borsa, Eczaneler (nöbetçi eczane hariç), Hastaneler ( acil servisler dışında), Kaymakamlıklar, Valilikler, Belediyeler, Aile Sağlığı Merkezleri (Sağlık Ocakları), Noterler, SGK, PTT ve Kargo firmaları kapalı olacak.

2024 KURBAN BAYRAMI'NDA BANKALAR AÇIK MI?

Kurban Bayramı tatili boyunca devlet ve özel bankaların tamamı kapalı olacak.

2024 Kurban Bayramı'nda kapalı olan yerler! Kurban Bayramı 1., 2., 3., 4. günü bankalar, noterler, hastaneler, eczaneler, belediyeler açık mı, kapalı mı?

KURBAN BAYRAMI'NDA NOTERLER AÇIK MI?

4 günlük Kurban Bayramı'nda noterler de kapalı olacak. Resmi tatillerde çalışmayan noterler arife günü öğleden sonra kapanacak ve bayramın son gününe kadar hizmet vermeyecek. Ayrıca bayram tatilinde nöbetçi noterler de hizmet sunmayacak.

KURBAN BAYRAMI'NDA HASTANELER, ECZANELER AÇIK MI?

Kurban Bayramı haftasında hastaneler, eczaneler ve sağlık ocakları kapalı olacak. Fakat hastanelerin acil bölümleri hasta kabul etmeye devam edecek. Diğer yandan nöbetçi eczaneler il ve ilçelerde hizmet verecek.

2024 KURBAN BAYRAMI'NDA BELEDİYELER AÇIK MI?

Devlet dairesinde çalışanlar ve memurlar Kurban Bayramı boyunca resmi izinli olacak. Kurban Bayramı tatili boyunca belediyeler, valilikler gibi tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı olacak. Belediye binalarının 20 Haziran Perşembe günü hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor.

KURBAN BAYRAMI'NDA AVM'LER AÇIK MI?

Kurban Bayramı tatilinde alışveriş merkezleri açık olması bekleniyor. AVM'ler 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Fakat bayram dolayısıyla açılış ve kapanış saatlerinde değişiklik olabilir.

 

KURBAN BAYRAMI'NDA KARGOLAR KAPALI MI?

Resmi tatillerde kargo şirketleri de hizmet sağlamıyor. 2024 Kurban Bayramı'nda PTT ve diğer kargo firmaları kapalı olacak. 20 Haziran ya da 24 Haziran  itibariyle kargo firmalarının kaldıkları yerden hizmet sunmaya devam etmeleri bekleniyor.

ARİFE GÜNÜ KAPALI OLAN YERLER İÇİN TIKLAYIN

2024 KURBAN BAYRAMI TAKVİMİ

  • Kurban Bayramı Arife günü: 15 Haziran Cumartesi 2024
  • Kurban Bayramı 1. günü: 16 Haziran Pazar 2024
  • Kurban Bayramı 2. günü: 17 Haziran Pazartesi 2024
  • Kurban Bayramı 3. günü: 18 Haziran Salı 2024
  • Kurban Bayramı 4. günü: 19 Haziran Çarşamba 2024
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin