19 Mayıs kutlama mesajları ve sözleri! Kısa, uzun, resimli, anlamlı, en güzel, farklı, etkileyici 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk sözleri...

Her yıl 19 Mayıs tarihi Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ve Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı tarih olarak kabul edilen bu anlamlı gün, her yıl büyük bir heyecanla kutlanıyor. 19 Mayıs, bu yıl Pazar gününe denk geliyor. İşte, ailenize, eşinize, dostunuza, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz Kısa, uzun, resimli, anlamlı, en güzel, farklı, etkileyici 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk sözleri

Google Haberlere Abone ol
19 Mayıs kutlama mesajları ve sözleri! Kısa, uzun, resimli, anlamlı, en güzel, farklı, etkileyici 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk sözleri...

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ülkemizin dört bir yanında 19 mayıs etkinlikleri düzenlenecek, bu özel bayram büyük bir coşkuyla kutlanacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm gençliğe armağan ettiği bu anlamlı günde 19 Mayıs kutlama mesajları ve sözleri araştırılıyor. Biz de sizler için Facebook, Intagram, Twitter, WhatsApp hesaplarınızda paylaşabileceğiniz ve sevdiklerinize yollayabileceğiniz en güzel 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sözlerini derledik...

19 MAYIS KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ

19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

"Gençlik, ülkenin gücü ve geleceğidir. 19 Mayıs'ı kutlarken, gençlerimize olan güvenimizi bir kez daha vurguluyor ve onlara destek verdiğimizi gösteriyoruz. Geleceğinizi şekillendirmeye devam edin. Nice başarılı 19 Mayıs'lara!"

19 Mayıs kutlama mesajları ve sözleri! Kısa, uzun, resimli, anlamlı, en güzel, farklı, etkileyici 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk sözleri...

Ey Türk Gençliği vazifelerini unutma bayramını da doya doya kutla. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Gençliğin ve özgürlüğün bayramı olan 19 Mayıs'ta, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanında olmaktan gurur duyuyorum. Her birinizin bayramını kutlarım!

Bugün, Türkiye'nin gençlik ve sporunun bayramını coşkuyla kutluyoruz. Geleceğin liderleri olan gençlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice yıllar dilerim.

19 Mayıs kutlama mesajları ve sözleri! Kısa, uzun, resimli, anlamlı, en güzel, farklı, etkileyici 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk sözleri... - Resim : 2

KISA, UZUN 19 MAYIS MESAJLARI VE SÖZLERİ

"19 Mayıs coşkusuyla, gençliğin enerjisiyle dolu nice yıllara!"

"Umudun ve özgürlüğün simgesi olan 19 Mayıs'ta, gençliğin enerjisiyle aydınlık yarınlara yürüyoruz. Gençlik bayramınız kutlu olsun!"

"Atatürk'ün gençlere armağanı olan bu özel günde, geleceğe umutla bakıyoruz. Gençlik bayramınız kutlu olsun!"

19 Mayıs kutlama mesajları ve sözleri! Kısa, uzun, resimli, anlamlı, en güzel, farklı, etkileyici 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk sözleri... - Resim : 3

"Geleceğin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlar, başarılarla dolu bir gelecek dilerim!"

"Bugün, milli mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs'ı coşkuyla kutluyoruz. Gençlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım!"

"Bugün, Türk gençliğinin kendi kaderini tayin etme ve bağımsızlık mücadelesinin başlangıcı olan 19 Mayıs'ı gururla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, gençlerimiz vatan sevgisiyle dolup taşmış, bağımsızlık ve özgürlük için mücadele etmişlerdir. Bugün, bu mücadele ruhunu canlı tutarak, geleceğe daha umutla ve güvenle bakıyoruz. Gençlerimizin enerjisi ve azmiyle daha güçlü yarınlara ilerleyeceğimize olan inancımız tamdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarken, gençlerimize vatanlarına, milletlerine ve bayraklarına olan sevgilerini daima canlı tutmalarını dilerim. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Nice kutlu yıllara!"

19 Mayıs kutlama mesajları ve sözleri! Kısa, uzun, resimli, anlamlı, en güzel, farklı, etkileyici 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk sözleri... - Resim : 4

"19 Mayıs, Türk gençliğinin kendi kaderini tayin etme ve bağımsızlık mücadelesinin başlangıcıdır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, gençlerimiz vatan sevgisiyle dolup taşmış, bağımsızlık ve özgürlük için mücadele etmişlerdir. Bugün, bu mücadele ruhunu canlı tutarak, geleceğe daha umutla ve güvenle bakıyoruz. Gençlerimizin enerjisi ve azmiyle daha güçlü yarınlara ilerleyeceğimize olan inancımız tamdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarken, gençlerimize vatanlarına, milletlerine ve bayraklarına olan sevgilerini daima canlı tutmalarını dilerim. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Nice kutlu yıllara!"

2024 RESMİ TATİLLER TAKVİMİ İÇN TIKLAYIN

"Bugün, Türk gençliğinin yeniden doğuşunu ve bağımsızlık mücadelesinin başlangıcını kutluyoruz. 19 Mayıs 1919, Türk milletinin iradesinin tarih sahnesine çıktığı ve bağımsızlık için mücadele etmeye karar verdiği gündür. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, gençlerimiz vatanlarına sahip çıkmış, büyük bir azimle mücadele etmişlerdir. Bugün, bu azim ve kararlılıkla geleceğe yürüyoruz. Gençlerimizin bilgi, birikim ve enerjisiyle daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğimize olan inancımız tamdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarken, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize başarılarla dolu bir yaşam diliyor, büyük Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde gösterdiği azmi daima hatırlamalarını temenni ediyorum. Nice 19 Mayıs'lara!"

 

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ATATÜRK SÖZLERİ

  • "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz."
  • "Gençler! Her şeyi en iyi, en mükemmel şekilde düşünüp bilmelisiniz. Fakat bütün bunları yaparken, son sözü yüreğiniz ve vicdanınız söylemelidir."
  • "Eğitimdir ki, bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum halinde yaşatır; ya da milleti, esaret ve sefalete terk eder."
  • "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir."
  • "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."
  • "Türk gençliği, modern dünyanın her bakımdan ileri seviyesine çıkacaktır. Yeter ki Türk gençliği birbirine kenetlensin ve Atatürk ilke ve inkılaplarına sımsıkı sarılsın."
  • "Yurtta barış, dünyada barış ilkesini en yüksek hakimiyetle uygulayacak olan gençliğimizdir."
  • "Ey Türk gençliği! Birinci vazifen Türk istiklal ve Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir."
  • "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
  • "Hiçbir ülkede görülmemiş olan işleri gerçekleştirmek, ancak hiçbir ülkede görülmemiş olan cesaretle mümkündür."
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin