19 Mayıs 2024 bankalar açık mı? 19 Mayıs hastane, eczane, noter, AVM, üniversite, belediyeler açık mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla, törenler ve etkinliklerle kutlanacak. Atatürk'ün Türk gençliğine armağan ettiği bu özel günde Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti Bankası, Akbank gibi bankalarda ve diğer kurumlarda işleri olanlar araştırmalara başladı. 19 Mayıs 2024 bankalar açık mı? 19 Mayıs hastane, eczane, noter, AVM, üniversite, belediyeler açık mı? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
19 Mayıs 2024 bankalar açık mı? 19 Mayıs hastane, eczane, noter, AVM, üniversite, belediyeler açık mı?

19 Mayıs her yıl Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı gün olarak kutlanıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı araştırmaları başladı. Kamu kurum ve kuruşlarında çalışanlar ile bu yerlerde işi olanlar, 19 Mayıs'ın hangi güne denk geldiğini ve resmi tatil olup olmadığını merak ediyor. 19 Mayıs 2024 bankalar açık mı? 19 Mayıs hastane, eczane, noter, AVM, üniversite, belediyeler açık mı?

19 MAYIS 2024 BANKALAR AÇIK MI?

Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti Bankası, Akbank'ta dahil tüm bankalar 19 Mayıs 2024 Pazar günü kapalı olacak.

19 MAYIS HASTANELER VE ECZANELER AÇIK MI?

19 Mayıs Pazar gününe denk geldiğinden hastane poliklinikleri ve eczaneler kapalı olacak. Fakat hastanelerin acil bölümleri açık olacak. Aynı şekilde bu özel günde nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

19 MAYIS ÜNİVERSİTELER, OKULLAR AÇIK MI?

Pazar günü MEB'e bağlı okullar ve üniversiteler kapalı olacak. 20 Mayıs'ta ise eğitim kaldığı yerden devam edecek.

19 MAYIS AVM'LER AÇIK MI?

AVM'ler ve zincir marketler 19 Mayıs'ta açık olacak. Fakat Pazar gününe denk geldiği için çalışma saatleri değişiklik gösterebilir.

 

 

19 MAYIS BELEDİYELER KAPALI MI?

Belediyeler Cumartesi ve Pazar günü hizmet vermemektedir. Bundan dolayı 19 Mayıs Pazar günü tüm belediye binaları kapalı olacak.

RESMİ TATİL TAKVİMİ 2024 İÇİN TIKLAYIN

19 MAYIS NOTERLER AÇIK MI?

Hafta sonları nöbetçi noterler saat 10:00-16:00 arasında hizmet vermekte. 19 Mayıs Pazar günü de nöbetçi noterler açık olacak.

19 MAYIS KARGOLATA AÇIK MI?

19 Mayıs Pazar günü ne yazık ki kargolar hizmet vermeyecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin