15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ: En anlamlı, güzel, duygusal, kısa, uzun, resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma sözleri...

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde hayatını kaybeden şehitleri ve gazileri anmak için anlamlı mesajlar ve sözler araştırılıyor. Kendilerini Yurtta Sulh Konseyi olarak tanıtan bir grup asker, 2016 15 Temmuz günü Boğaziçi Köprüsü'nde vatanını savunanların canına kıydı. Halk tarafından darbe girişimi önlendi. O günden beri her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanıyor. İşte, En anlamlı, güzel, duygusal, kısa, uzun, resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma sözleri...

Google Haberlere Abone ol
15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ: En anlamlı, güzel, duygusal, kısa, uzun, resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma sözleri...

15 Temmuz mesajları ve sözleri, hain darbe girişiminde hayatını kaybedenleri ve gazilerimizi anmak için araştırılıyor. FETÖ terör örgütünün darbe girişimi gecesinde 251 vatandaş şehit oldu. Şehitleri anmak isteyenler WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter (X) gibi sosyal medya platformlarında paylaşabilecekleri en anlamlı, güzeli duygusal, kısa, uzun, resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sözlerini sorguluyor. İşte, 15 Temmuz anma sözleri ve mesajları...

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ: En anlamlı, güzel, duygusal, kısa, uzun, resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma sözleri...

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ

  • "15 Temmuz, Türk milletinin bağımsızlık ve demokrasi uğruna verdiği şanlı bir mücadeledir. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz."
  • "Bugün, 15 Temmuz kahramanlarını anıyor, demokrasiye olan bağlılığımızı bir kez daha haykırıyoruz. Unutmadık, unutturmayacağız."
  • "Milletimizin birlik ve beraberliğiyle, karanlık geceleri aydınlığa çevirdiğimiz 15 Temmuz'u unutmayacağız. Şehitlerimize minnettarız."
  • "15 Temmuz, sadece bir direniş değil, aynı zamanda bir dirilişin hikayesidir. Demokrasi şehitlerimizi saygıyla anıyoruz."
  • "Vatan uğruna can veren 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."
  • "15 Temmuz, Türk milletinin demokrasiye ve özgürlüğe olan inancının zaferidir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyoruz."
  • "Demokrasimizi ve vatanımızı korumak için canını feda eden tüm kahramanlarımızı minnetle anıyoruz. 15 Temmuz ruhu, ebediyen yaşasın."
  • "Bu millet, vatanı için canını seve seve feda eder. 15 Temmuz'da bunu bir kez daha gösterdik. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz."
  • "15 Temmuz gecesi, milletimizin yazdığı kahramanlık destanını unutmadık, unutturmayacağız. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık diliyoruz."
  • "Demokrasi ve milli irade uğruna can veren kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz. 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğidir."

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ: En anlamlı, güzel, duygusal, kısa, uzun, resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma sözleri... - Resim : 2

EN ANLAMLI, GÜZEL, DUYGUSAL 15 TEMMUZ ANMA SÖZLERİ

"Bir milletin dirilişine tanık olduğumuz o gece, 15 Temmuz. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize minnetle."

"Gözlerini kırpmadan canlarını feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Vatan size minnettardır."

"O karanlık gecede, milletimizin iradesi ve cesaretiyle aydınlığa ulaştık. 15 Temmuz'un kahramanlarını unutmayacağız."

"Vatanın bağımsızlığı uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, 15 Temmuz'un gururunu yaşıyoruz."

"Demokrasiye olan inancımızla, vatan sevgimizle direndik o gece. Şehitlerimizin ruhu şad olsun."

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ: En anlamlı, güzel, duygusal, kısa, uzun, resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma sözleri... - Resim : 3

"Bir ulusun diriliş destanıdır 15 Temmuz. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şükran borçluyuz."

"15 Temmuz gecesi, özgürlüğümüzü savunurken can veren kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Ruhları şad olsun."

"Milletimizin cesareti ve kararlılığı, 15 Temmuz'u zaferle taçlandırdı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyoruz."

"15 Temmuz'un karanlık gecesi, milletimizin fedakarlığı ve kahramanlığıyla aydınlandı. Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz."

"Demokrasi ve milli irade uğruna can veren kahramanlarımızı saygıyla anıyor, 15 Temmuz ruhunu yaşatıyoruz."

"Milletimizin iradesine sahip çıktığı, demokrasi ve özgürlüğün simgesi olan 15 Temmuz'un yıl dönümünde, birlik ve beraberliğimiz daim olsun."

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ: En anlamlı, güzel, duygusal, kısa, uzun, resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma sözleri... - Resim : 4

KISA, UZUN, RESİMLİ 15 TEMMUZ MESAJLARI

  • "15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz."
  • "Demokrasi zaferimizi kutluyoruz."
  • "Unutmadık, unutturmayacağız."
  • "Milletin zaferi, demokrasinin gücü."
  • "15 Temmuz'un kahramanlarına minnettarız."
  • "15 Temmuz gecesi, Türk milleti vatanına ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz. O karanlık geceyi aydınlığa kavuşturan kahramanlarımızı asla unutmayacağız."
  • Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.
  • "Demokrasi ve özgürlüğümüz için canlarını feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. O gece milletimizin gösterdiği direniş ve birlik, bizlere her zaman ilham kaynağı olacaktır. Vatanımız için canlarını veren kahramanlarımızı unutmayacağız."

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ: En anlamlı, güzel, duygusal, kısa, uzun, resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma sözleri... - Resim : 5

  • "15 Temmuz, bir milletin diriliş destanıdır. Karanlık bir gecede vatanını savunan kahramanlarımızın fedakarlıkları, demokrasiye olan inancımızı daha da güçlendirdi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlik diliyoruz."
  • "O karanlık gecede, milletimizin cesareti ve kararlılığıyla aydınlığa çıktık. 15 Temmuz'un kahramanlarını, vatanı için can veren şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Gazilerimize minnettarız. Demokrasiye ve özgürlüğe olan bağlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz."
  • "15 Temmuz gecesi, Türk milleti vatanına ve demokrasisine sahip çıkmak için canını ortaya koydu. Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bugün huzur içinde yaşıyoruz. Onları asla unutmayacak, unutturmayacağız. Demokrasi zaferimizi kutluyoruz."
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin