15 gündür iz yok.... Kayıp Narin’i arama çalışmalarında bir ilk. Mezarlıkta yeraltı görüntüleme cihazıyla arama çalışmaları yapıldı

Türkiye, 15 gündür 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek güzel haberi bekliyor. Narin Güran'ın arama çalışmalarında, bugün ilk kez yer altı görüntüleme cihazları ile arama yapılıyor. Soruşturma kapsamında mahalledeki mezarlıkta jandarma eşliğinde yeraltı görüntüleme cihazıyla arama çalışmaları yapıldı. Soruşturma kapsamında amca Salim Güran, "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" ve "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
15 gündür iz yok.... Kayıp Narin’i arama çalışmalarında bir ilk. Mezarlıkta yeraltı görüntüleme cihazıyla arama çalışmaları yapıldı

Kayıp Narin Güran’ı arama çalışmaları 15 gündür sürüyor.

21 Ağustos’ta merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’an kursu dönüşü bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ediyor.

Narin Güran'ın arama çalışmalarında, bugün ilk kez yer altı görüntüleme cihazları ile arama yapılıyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında mahalledeki mezarlıkta jandarma eşliğinde yeraltı görüntüleme cihazıyla arama çalışmaları yapıldı.
Çalışmalarda kapsamında mahalleye giriş çıkış yapan araçlarda da arama çalışması yapılıp kayıt alınıyor.

 

NARİN'İN AMCASI TUTUKLANMIŞTI

Narin’in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi’nin muhtarı olan Salim Güran arama çalışmalarının 11. gözaltına alınmıştı.

Amca Salim Güran, 2 Eyül'de çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Mahkemeye tutuklamaya gerekçe olarak, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten öldürme suçlamalarını gösterdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin