Zamlı deniz otobüsü fiyatları (4 Haziran 2024)! BUDO ne kadar oldu? Mudanya-İstanbul BUDO kaç lira?

Bursa'nın Mudanya ilçesinden kalkış yapan ve İstanbul'un Eminönü/Sirkeci iskelesine ulaşan deniz aracı BUDO'ya zam geldiği öğrenildi. Yapılan zamların ardından zamlı deniz otobüsü fiyatları (4 Haziran 2024) merak konusu oldu. Peki, Zamlı deniz otobüsü fiyatları (4 Haziran 2024)! BUDO ne kadar oldu? Mudanya-İstanbul BUDO kaç lira?

Google Haberlere Abone ol
Zamlı deniz otobüsü fiyatları (4 Haziran 2024)! BUDO ne kadar oldu? Mudanya-İstanbul BUDO kaç lira?

BUDO (Bursa Deniz Otobüsü) seferlerine zam geldi. BBUS'a yüzde 33-52 oranında, BUDO'ya yüzde 52 oranında zam geldiği İDO'nun promosyon biletlerinin 348 TL'den satıldığı belirtildi. Peki, Zamlı deniz otobüsü fiyatları (4 Haziran 2024)! BUDO ne kadar oldu? Mudanya-İstanbul BUDO kaç lira?

ZAMLI DENİZ OTOBÜSÜ FİYATLARI (4 HAZİRAN 2024)

BURULAŞ'a bağlı olan Mudanya-İstanbul arasında sefer düzenleyen deniz otobüsü (BUDO) ile Bursa - Sabiha Gökçen Havalimanı arasında hizmet sağlayan BBBUS yolcu otobüslerine zam geldi. Ardından İDO deniz otobüsüne de zam yapıldığı söyleniyor.

Zamlı İDO biletlerinin bugünden itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Zamlı deniz otobüsü fiyatları (4 Haziran 2024)! BUDO ne kadar oldu? Mudanya-İstanbul BUDO kaç lira?

BUDO NE KADAR OLDU?

İDO'ya en son Mart ayında yapılan zamla 338 TL olan en düşük ücretli promo biletin fiyatı 348 liraya, ekonomi sınıfı biletinin ise 378 liraya çıktığı belirlendi.

BUDO tam bilet fiyatı ise yüzde 52 zamlandı, böylece 230 liradan 350 liraya yükseldi.

BUDO'nun, tam bilet fiyatı yüzde 52 oranındaki zam sonrası 230 TL olan 350 TL'ye yükseldi.
BUDO Eminönü Mudanya-Mudanya Eminönü arasında öğrenci ve çocuk yolcuları için bilet fiyatı ise 250 lira oldu.

BUDO Eminönü Mudanya-Mudanya Eminönü arasında öğrenci ve çocuk yolcuları ise 250 liraya taşıyacak.

BUDO’nun Mudanya ile Eminönü arasındaki seyahat süresi, seferin gerçekleşeceği güne, saatine ve deniz şartlarına bağlı olarak değişiklik gösterebilirken, normal şartlarda yaklaşık süresi 1 saat 20 dakikada ulaşım sağlanıyor.

BBBUS, 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz. 0-6 yaşın arasında ki çocuklar yetişkinin kucağında seyahat eder. 6-12 yaş ve üzeri tüm yolcuların ayrı koltukta seyahat etmesi zorunludur. 6-12 yaş arası yolcular için Ulaştırma Bakanlığı tarafından düzenlenen ücret tarifesi üzerinden indirimli olarak uygulanmaktadır.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında hizmete açılan Bursa Deniz Otobüsü BUDO, Mudanya/Bursa, Eminönü/Sirkeci, İstanbul ve İhlas, Armutlu arasında seferler düzenliyor.

İDO ise Marmara Adası, Çınarcık, Armutlu, Bostancı, Kumla, Kabataş, Avşa, Yenikapı, Yalova, Bursa, Pendik, Ekinlik, Kadıköy, Esenköy, Bandırma, Avcılar ve Armutlu Tatil Köyü seferlerini düzenliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin