Son dakika indirim geldi... Motorin fiyatı düşüyor. Sektör kaynaklarından flaş haber alındı: Brent petrol düştü Motorin litre fiyatına indirime gidildi

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sürüyor. Uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatı 81 dolara kadar düştü. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorin litre fiyatına büyük indirim yapıldı. Motorin indirimi pompaya ne zaman yansıyacak.

Google Haberlere Abone ol
Son dakika indirim geldi... Motorin fiyatı düşüyor. Sektör kaynaklarından flaş haber alındı: Brent petrol düştü Motorin litre fiyatına indirime gidildi

Türkiye'deki akaryakıt fiyatları rekor seviyelere çıktı. Brent petroldeki dalgalanma ve yüksek dolar kuru nedeniyle benzin ve motorin fiyatları neredeyse 50 liraya dayandı.

Brent petrol fiyatlarında uluslararası piyasalarda düşüş ivmesine girildi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre brent petroldeki düşüş Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Alınan bilgiye göre motorin litre fiyatında indirime gidildi. Benzin grubunda ise herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorin fiyatlarına yapılan indirim bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin 1 lira 59 kuruş daha ucuza satılacak.

Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları ne?

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 45.10 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 45.00 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 22.93 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı: 45.70 TL
Ankara'da motorin litre fiyatı: 45.63TL
Ankara'da LPG litre fiyatı: 23.10 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı: 46.05 TL
İzmir'de motorin litre fiyatı: 46.03 TL
İzmir'de LPG litre fiyatı: 23.22 TL

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin