QNB Finansbank'tan emekliyi mest edecek hamle: QNB Finansbank emekli promosyon rakamlarını arttırdı. QNB Finansbank güncel emekli promosyonu ne kadar oldu?

Milyonlarca emekliyi sevindirecek haberi QNB Finansbank duyurdu. QNB Finansbank, emekli promosyon miktarında güncelleme yaptı. İşte QNB Finansbank'tan emeklinin gözünü açtıracak promosyon ücretleri…

Google Haberlere Abone ol
QNB Finansbank'tan emekliyi mest edecek hamle: QNB Finansbank emekli promosyon rakamlarını arttırdı. QNB Finansbank güncel emekli promosyonu ne kadar oldu? - Resim: 2

QNB Finansbank güncel emeklilik promosyon rakamları

Milyonlarca emekli hangi bankanın daha yüksek promosyon ücreti verdiğini araştırırken, QNB Finansbank'tan emekliyi mutlu edecek güzel bir adım geldi.

QNB Finansbank, emekli promosyon rakamlarını arttırarak, emekliye güzel bir jest yapıyor. Emeklilere 16.200 TL’ye varan emeklilik ödülü, QNB Finansbank'tan geliyor.

Cep telefonunuzdan vereceğiniz dijital onay sayesinde şubeye gelmeden maaşınızı taşıyın, 15.000 TL ‘ye varan nakit promosyon kazanın.

15.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 16.200 TL’ye varan emeklilik ödülü.

SIRADAKİ GALERİ

İş Bankası'ndan emekliye çifte bayram müjdesi İş Bankası'ndan emekliye çifte bayram müjdesi