O banka 7.500 TL veriyor: Kampanyadan yararlanabilmek için son gün. 7.500 TL'sini almayan hemen başvursun

O bankadan vatandaşı sevindirecek müjdeli haber geldi. 7.500 TL verileceğini duyurdu. 7.500 TL'lik kampanyadan yararlanabilmek için ise son gün yarın. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
O banka 7.500 TL veriyor: Kampanyadan yararlanabilmek için son gün. 7.500 TL'sini almayan hemen başvursun

Bankalar zaman zaman çeşitli kampanyalar düzenleyerek vatandaşı heyecanlandırmayı başarıyor. Pek çok kişi tarafından zam süreci konuşulurken, o bankadan vatandaşı sevindirecek haber geldi.

7.500 TL'lik para verileceğinin duyurulmasının ardından gözler bankaya çevrildi. İşte 7.500 TL'lik kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

BANKADAN 7500 TL'NİZİ ALMAYI UNUTMAYIN!

Bankalar dönem dönem çeşitli kampanyalar düzenlerken bir kampanya da Akbank'tan geldi. Akbank 7.500 TL vereceğini duyurdu...

İşte Akbank'ın 7.500 TL verdiği kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kampanya Koşulları

Kampanyadan 01.07.2024 – 31.07.2024 tarihleri arasında, Akbank Mobil’i indirerek “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonu üzerinden mobilden Akbanklı olma adımlarını tamamlayan 18-80 yaş arasındaki gerçek kişi müşterilerimiz yararlanabilir.

Belirtilen tarihler arasında mobilden Akbanklı olma sürecine giren ve süreci eksiksiz tamamlayarak ilk kez Akbanklı olan müşterilerimiz, veya süreç içerisinde hata almış / şubeye yönlendirilen müşterilerimizden, yine belirtilen tarihler arasında şubeden müşteri olma sürecini ve Bireysel Bankacılık Hizmet sözleşmelerini tamamlayarak ilk kez Akbanklı olan müşterilerimiz yararlanabilir.

Ek olarak Bankamızla son 1 aydır her hangi bir ürün/hizmet ilişkisi bulunmayan Banka inaktif müşterilerimiz de mobilden Akbanklı olma sürecine girerek, süreci tamamlamaları ardından koşulları sağlamaları durumunda kampanyadan yararlanabilir.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, kampanya koşullarını sağladığı takdirde, takip eden ay içerisinde hesaplarına yatırılacak şekilde Ak Portföy Birinci Fon Sepeti Fonu hediye kazanabilecektir.

O banka 7.500 TL veriyor: Kampanyadan yararlanabilmek için son gün. 7.500 TL'sini almayan hemen başvursun

Kampanya kapsamında müşterilerimiz, minimum 50.000 TL ve üzerinde olmak koşulu ile Ek-1’de yer alan seçili yatırım fonlarından alım yapılması (tek seferde veya farklı günlerde toplamda ilgili ay içerisinde 50.000 TL’lik fon alımına ulaşmaları halinde) ve 31.07.2024 gün sonu itibarıyla minimum 50.000 TL ilgili fon bakiye koşulunu sağlaması durumunda 3.000 TL; minimum 100.000 TL ve üzerinde olmak koşulu ile Ek-1’de yer alan seçili yatırım fonlarından alım yapılması (tek seferde veya farklı günlerde toplamda ilgili ay içerisinde 100.000 TL’lik fon alımına ulaşmaları halinde) ve 31 Temmuz gün sonu itibarıyla minimum 100.000 TL ilgili fon bakiye koşulunu sağlaması durumunda ise 7.500 TL Ak Portföy Birinci Fon Sepeti Fonu hediyesine hak kazanacaktır.

Kampanya, kampanya koşulunu sağlayan ilk 5.000 müşteri ile sınırlıdır. (Belirtilen tarihler arasında Mobilden Akbanklı olup, en az 50.000TL fon bakiyesi alan müşteriler arasında sıralama yapılacaktır.)

Müşteriler kazandıkları hediye fonları istediği zaman nakde çevirebilir. Herhangi bir blokaj söz konusu olmayacaktır.

Diğer tüm detayları Akbank'ın resmi web sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin