Kusursuz Fırtına Yaklaşıyor Dedi Uyarıda Bulundu! İslam Memiş'ten Dikkat Çeken Paylaşım Dikkat Çeken Fotoğraf

Zaman zaman yaptığı uyarılarla dikkat çeken açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, yaklaşan ekonomik fırtınaya dikkat çekti ve "Kusursuz Fırtına’ya hazırlanan yol arkadaşlarıma selam olsun. Her şey yeni başlıyor…" dedi. İşte Memiş'in o paylaşımları...

Google Haberlere Abone ol
Kusursuz Fırtına Yaklaşıyor Dedi Uyarıda Bulundu! İslam Memiş'ten Dikkat Çeken Paylaşım Dikkat Çeken Fotoğraf

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, daha önce yaptığı uyarıları yeniden hatırlattı ve vatandaşa önlem alın çağrısı yaptı..

Yatırım ve birikimlerin korunması noktasında önemli uyarılarda bulunan Memiş "fırtına"ya dikkat çekti.

Memiş gün içerisinde sosyal medya üzerinden şu paylaşımlarda bulundu:

İŞTE MEMİŞ'İN YAPTIĞI UYARILAR

1- Kirayı elden ödeyene ceza

2- 7 bin TL’yi aşan ödemeler banka aracılığı ile yapılacak Artık böyle Siz, kayıt dışı ekonominin önüne geçilmesi olarak görün Ben, kağıt para kullanan son nesiliz olarak okurum.

ABD enflasyonu beklentiye paralel geldi. Ons altın ve EUR/USD paritesinde beklediğim gerileme olacak mı, onu takip ediyorum.

Bu hafta borsa yatırımcısı sevinir dedim ama sevinemediler maalesef. Sevgili yol arkadaşlarım beklediğimiz 9 bin 400’lü rakamlara geldik. 3.kademe hayırlı olsun. Son yüzde 25 için bekliyoruz.

Kusursuz Fırtına Yaklaşıyor Dedi Uyarıda Bulundu! İslam Memiş'ten Dikkat Çeken Paylaşım Dikkat Çeken Fotoğraf

Borsa da, Bitcoin de tekrar yükselecek üzülmeyin. Sadece kendinize hedef belirleyin ve sesizce bekleyin. Hayat, sabredenleri sever.

Devlet, durumu olmayan yaşlıların bakımı için ihale açıyor. O işletmeye kişi başı 39 bin lira ödüyor. Özel bakım evlerinin ücreti ise 65 bin lira. Evi olan yaşlı birey, evini kuruluşa bağış yapıp kendine baktırabiliyor. Geleceğinize yatırım yapın derim.

Biz, başkasının gözünde çöp aramayız Kendi gözümüzdeki ormanları temizlemekle meşgul oluruz. Biz, yaşamı aldığımız solukla değil Soluk kesen anılarla ölçeriz. Biz, ormanda gezerken çalı çırpıdan şikayet etmeyiz Efil efil esen rüzgarın tatını çıkararak, en güzel baharımızı hayal ederiz. Kusursuz Fırtına’ya hazırlanan yol arkadaşlarıma selam olsun. Her şey yeni başlıyor…

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin