IBAN ile havale EFT yapanlara acil uyarı. Kurban Bayramı için İslam Memiş uyarıda bulundu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 9 günlük bayram tatili için vatandaşlara önemli uyarılar yaptı ve "IBAN yapmayın" uyarısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
IBAN ile havale EFT yapanlara acil uyarı. Kurban Bayramı için İslam Memiş uyarıda bulundu

tv100'de Günün Rotası programına konuk olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tatile çıkacak olan vatandaşlara uyarıda bulundu.

9 günlük tatil boyunca vatandaşların evlerde fiziki altın ve nakit bulundurmayacağının altını çizen Memiş, hırsızlara davetiye çıkarmamak için uyarılarda bulundu.

Memiş, "9 günlük resmi tatil var ama vatandaşlarımız mutlaka evlerinde, yastık altlarında veya iş yerlerinde fiziki birikimlerini bulundurmayacak. Varlıklarına sahip çıkacak. Hırsıza davetiye çıkarmayacak. Vatandaşlarımız tatile çıktığı zaman mutlaka IBAN’dan havale yapın teklifiyle çok karşılaşacak. Eğer sizin ürün aldığınız zaman IBAN’a havale yapacağınız tutar o firmaya ait değilse çok büyük bir risk alabilirsiniz. IBAN ile havaleye karşıyız." dedi.

Memiş ayrıca tatil bölgelerinde arsa almak isteyenlere de seslendi ve alım zamanını sonbahar ya da kışa doğru olduğunun altını çizdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin