Gözden kaçmasın 15 bin TL için son iki gün. Emeklilere 15 bin TL veriyor son tarih yaklaştı. Garanti BBVA duyurdu

Yüksek enflasyon karşısında alınan düşük maaşlarla zor günler geçiren emeklilere yönelik banka promosyonları kızışırken, kamu bankalarından sonra özel bankalar da harekete geçti. Garanti BBVA rakamı duyurdu ve son iki gün uyarısı yaptı. Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Gözden kaçmasın 15 bin TL için son iki gün. Emeklilere 15 bin TL veriyor son tarih yaklaştı. Garanti BBVA duyurdu

Kamu bankalarının emeklilere yönelik banka promosyon ücretlerini artırmasından sonra özel bankalar da emekli promosyonlarına zam yaptı ve verilen promosyon miktarlarının yanın da ek ödemeler de yapmaya başladılar.

Emeli olan vatandaşlar da bankaların emekli promosyon ücretlerini merakla takip ediyor ve hangi bankanın daha fazla promosyon verdiğini araştırıyor.

Garanti BBVA da emekliler için promosyon kampanyasını duyurmuştu. 28 Mart'ta başlayan bu kampanya ile birlikte 15 bin liraya varan ödeme yapılıyordu.

İşte Garanti'nin bu ödemesinden faydalanmak için son günler yaklaştı. 

Garanti'den yapılan duyuruda şöyle denilmişti:

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 15.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın.

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 28 Mart  - 30 Nisan 2024’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmayın!

Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Garanti BBVA’da emekli maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emeklilerimize 6.250 TL, 10.000 – 15.000 TL arasında olan emeklilerimize 10.000 TL, 15.000 – 20.000 TL arasında olan emeklilerimize 12.500TL ve 20.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 15.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.  Emekli promosyon avantajından 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir. 

Garanti BBVA'nın emeklilik promosyonu için son başvuru süresi ise 30 nisan 2024,

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin