Ekonomik kriz Adalar'ı da vurdu! Halk Ekmek büfesi Büyükada'ya da açıldı, İstanbul'da Halk Ekmek büfesi olmayan bir ilçe kalmadı

İBB iştiraki olan Halk Ekmek ilk kez Büyükada'da büfe açtı. Böylece İstanbul'un 39 ilçesinde Halk Ekmek'in ulaşmadığı bir nokta kalmadı. Büyükada'da Halk Ekmek büfesini görenler "Ekonomik kriz buraya kadar ulaşmış demek ki" yorumunu yaptı

Google Haberlere Abone ol
Ekonomik kriz Adalar'ı da vurdu! Halk Ekmek büfesi Büyükada'ya da açıldı, İstanbul'da Halk Ekmek büfesi olmayan bir ilçe kalmadı

Halk Ekmek daha önce büfe kurulmayan bazı noktalara da hızla büfe kurmaya başladı. Ağustos ayının ilk haftası Beykoz Belediyesi ile Paşabahçe Halk Ekmek büfesi hizmete alındı.

Aynı ay içerisinde Büyükada’da da açılan büfeyle Halk Ekmek İstanbul’un tüm ilçelerinde eksiksiz şekilde satış yapmaya başladı. Böylece; büfe sayısı toplam 700’e çıktı.

Büyükada'da Halk Ekmek büfesini görenler ise "Ekonomik kriz buraya kadar gelmiş demek ki" yorumunu yaptı.

Büyükada’daki açılış törenine Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, İBB Parakende Grup Başkanı Nihat Narin, Halk Ekmek AŞ Genel Müdürü Derya Atacan ve ada sakinleri katıldı. Adalıların büyük ilgi gösterdiği törende konuşma yapan İBB Parakende Grup Başkanı Nihat Narin “İstanbul’un incisi adalara İBB ve Halk Ekmek olarak bir hizmet daha getirmek hepimizi gururlandırmaktadır.  Sayın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun liderliğinde art arda yenilikler getirmekteyiz ve 39 ilçenin tamamında İstanbulluların hayatını kolaylaştırmanın her zaman peşinde olacağız” dedi.

52 ÇEŞİT PAKETLİ EKMEK

Halk Ekmek AŞ Genel Müdürü Derya Atacan ise konuşmasında “Günde 1.8 milyon normal ekmek üretim kapasitemiz ile ihtiyaç hasıl olan her yerde kaliteli ve uygun fiyatlı ekmeği sizlere sunmaya devam edeceğiz. Her sabah gün ağarırken taze ekmeklerimiz buradaki büfemize ulaştırılacak. Normal ve kepekli ekmeğimizin yanı sıra 52 çeşit paketli ekmek ve unlu mamullerimiz de büfemizde satışa sunulacak.” ifadelerini kullandı.

EDİRNE’DEN KARS’A HALK EKMEK

İstanbul Halk Ekmek, 2022 yılında faaliyete geçen e-ticaret sitesi ile artık sadece 16 milyon İstanbulluya değil tüm Türkiye’ye ürünlerinin gönderimini sağlıyor.  Online sipariş sitesi https://esiparis.ihe. istanbul/ ile günlük üretilen normal ekmek ve kepek ekmeği hariç tüm ürünler kolaylıkla sipariş verilebiliyor.  En çok sipariş verilen ürünler; glütensiz kurabiye, glütensiz ekmek, makarna, glütensiz un, organik tam buğday ekmeği, ay çekirdekli galeta. Online site üzerinden en çok sipariş veren üç il ise İstanbul, Ankara ve Sakarya. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin