Denizbank'ta Hesabı Olanlar Dikkat. Banka Bu SMS'i Gönderdi Uyarıda Bulundu

Futbol dünyasını sarsan ve adının da Fatih Terim Fonu olan Denizbank'taki Seçil Erzan kaynaklı dolandırıcılık davası sürerken banka müşterilerine dikkat çeken bir SMS gitti.

Google Haberlere Abone ol
Denizbank'ta Hesabı Olanlar Dikkat. Banka Bu SMS'i Gönderdi Uyarıda Bulundu

Denizbank'ta futbol dünyasını sarsan bir dolandırıcılık olayı meydana gelmişti. 

Denizbank'ın eski Levent Büyükdere Şubesi Müdürü Seçil Erzan’ın, şube müdürlüğü yaptığı dönemde Fatih Terim adına kurulan bir fona katılanlara yüksek kar getirisi vaadi verip ünlü sporculardan para toplamıştı.

Erzan, bazı mağdurlara söz konusu fondan Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in de haberinin olduğunu iddia etmişti.

Futbolcularından birinin verdiği parayı geri istemesiyle ortaya çıkan davada Fatih Terim'in kızı Buse Terim, futbolcular Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun aralarında bulunduğu en az 18 kişinin 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırıldığı iddia ediliyordu.

Davada, Seçil Erzan’ın aralarında bulunduğu 7 kişi, "özel belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" iddiasıyla halen yargılanıyor. 

 Denizbank'ta Hesabı Olanlar Dikkat. Banka Bu SMS'i Gönderdi Uyarıda Bulundu

DENİZBANK'TAN ACİL SMS

Denizbank ile ilgili bu dava devam ederken bankadan bugün müşterilerine dikkat çekici bir SMS gönderildi ve uyarıda bulunuldu. 

Gönderilen SMS'te yüksek kazanç vaadiyle yapılan dolandırıcılığa dikkat çekildi ve sosyal medya ünlülerinin ve büyük firmaların isimleri kullanılarak yapılan tekliflere itibar edilmemesi istendi. 

SMS'te "Değerli müsterimiz, yüksek kazanç vaadiyle yapılan yatırım dolandırıcılığına karşı dikkatli olunuz. Sosyal medya üzerinden ünlülerin veya büyük firmaların isimleri kullanılarak yapılan tekliflere itibar etmeyiniz. Kişisel bilgilerinizi kimseyle paylaşmayıp, para göndermeyiniz. Şüpheli bir durumla karşılaştığınızda 08502220800 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz." denildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin