30 bin TL'ye sıfır faizle kredi. Müjdeli haber ihtiyaç sahiplerine geldi

İhtiyaç sahibini yüzünü güldürecek haber o bankadan geldi. 0 faizli ihtiyaç kredisinin tüm detayları belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
30 bin TL'ye sıfır faizle kredi. Müjdeli haber ihtiyaç sahiplerine geldi - Resim: 2

Kampanya Koşulları

Kampanyadan 31 Mayıs- 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilir.

Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.

Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra en geç 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, 30 Haziran’a kadar belge işlemlerinin tamamlanarak evrakların bankaya gelmesi sonrasındaki 10 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilirler.

Bankamızla son 1 aydır her hangi bir ürün/hizmet ilişkisi bulunmayan (bankada inaktif statüsünde yer alan) müşterilerimiz de mobilden Akbanklı olma sürecine girerek, süreci tamamlamaları ardından koşulları sağlamaları durumunda kampanyadan yararlanabilir.

Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilerek olumlu değerlendirilmesi durumunda karşılanacaktır.

Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’lerimiz aracılığı ile kullanılabilir.

SIRADAKİ GALERİ

Yeni dönem 1 Temmuz'dan itibaren başlıyor Yeni dönem 1 Temmuz'dan itibaren başlıyor