KPSS LİSANS (ALAN BİLGİSİ) SONUÇ SORGULAMA EKRANI 2024: ÖSYM KPSS lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

20 -21Temmuz'da düzenlenen KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) lisans alan bilgisi oturumlarına katılan adaylar, sınav sonuçlarını beklemeye başladı. 2024 ÖYM sınav takvimine göre KPSS Alan Bilgisi sonuçları ile KPSS lisans genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri sonuçları aynı gün açıklanacak. Sonuçlar için gözler KPSS lisans (alan bilgisi) sonuç sorgulama ekranına çevrildi. Peki, ÖSYM KPSS lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Google Haberlere Abone ol
KPSS LİSANS (ALAN BİLGİSİ) SONUÇ SORGULAMA EKRANI 2024: ÖSYM KPSS lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) lisans alan bilgisi testleri için sonuc.osym.gov.tr adresi ziyaret ediliyor. Adaylar, Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri sınavları da dahil olmak üzere 2024 KPSS lisans alan bilgisi sonuçlarına, ÖSYM AİS (Aday İşlemleri Sistemi) sayfasından ulaşabilecek. Peki, ÖSYM KPSS lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, KPSS lisans (alan bilgisi) sonuç sorgulama ekranı 2024...

KPSS LİSANS (ALAN BİLGİSİ) SONUÇ SORGULAMA EKRANI 2024

Kamu Personel Seçme Sınavı 2024-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) 1. gün ve Kamu Personel Seçme Sınavı 2024-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) 2. gün sonuçları açıklandığında, https://sonuc.osym.gov.tr/ sayfasından duyurulacak.

KPSS LİSANS (ALAN BİLGİSİ) SONUÇ SORGULAMA EKRANI 2024: ÖSYM KPSS lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Sınavlara katılım sağlayan adaylar, https://ais.osym.gov.tr/ adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sisteme giriş yaparak KPSS sınav sonuçlarını sorgulayabilirler.

ÖSYM KPSS LİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

14 Temmuz'da düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı 2024-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri),

20 Temmuz'da düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı2024-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) 1. gün,

21 Temmuz'da düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı 2024-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) 2. gün oturumlarının hepsi, 23 Ağustos 2024 Cuma günü açıklanacak. Sonuçların sabah saatlerinde açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları açıklandığında ÖSYM'den duyuru yapılacak.

2024 KPSS SINAV TAKVİMİ

  • KPSS Ön Lisans 1 Eylül 2024 tarihinde,
  • KPSS Ortaöğretim 15 eylül 2024 tarihinde,
  • KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) 22 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak.

 

KPSS DHBT BAŞVURULARINDA SON GÜN!

9 Ağustos 2024 tarihinde başvuruları başlayan Kamu Personel Seçme Sınavı 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) başvurusu için bugün son gün. 22 Ağustos 2024 saat 23:59'a kadar sınav başvurunuzu tamamlamanız gerekiyor.

Etiketler kpss lisans ÖSYM
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin