KORKUNÇ! Kamyon ve minibüs çarpıştı: 14 ölü var.

Ukrayna’nın batısındaki Rivne kenti yakınlarında korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada 6 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 14 kişi

Google Haberlere Abone ol
KORKUNÇ! Kamyon ve minibüs çarpıştı: 14 ölü var.

Ukrayna’nın batısındaki Rivne kenti yakınlarında kamyon ve minibüsün çarpışması sonucu 14 kişi hayatını kaybetti.

Ukrayna Acil Durumlar Servisi, kazanın nasıl gerçekleştiğinin henüz tespit edilemediğini, kaza sonucu kamyonun motor bölümünde yangın çıktığını duyurdu. Kazada, aralarında 6 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 14 kişi yaşamını yitirdi. Servisten paylaşılan fotoğraflarda, hem kamyonun hem de minibüsün ağır hasar aldığı görüldü. Yetkililer, kazanın nasıl gerçekleştiğini tespit etmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

KORKUNÇ! Kamyon ve minibüs çarpıştı: 14 ölü var.

RİVNE HAKKINDA

Sovyetler zamanında sanayi merkezine dönüştürüldü. İki önemli fabrika inşa edildi. Birincisi, yüksek voltajlı aparatlar, traktör yedek parçaları ve diğerlerini yapabilen makine imalat ve metal işleme fabrikasıydı. Diğeri ise kimya fabrikası ve sentetik malzeme üretim tesisiydi. Bir keten fabrikası ve bir tekstil fabrikası dahil olmak üzere hafif sanayi ile süt ve et işleme tesisleri ve bir sebze muhafaza tesisi dahil olmak üzere gıda sanayii de oluşturuldu. Ayrıca şehir, mobilya ve diğer yapı malzemelerinin üretim merkezi oldu.

Kaynak: DHA
Etiketler kamyon kaza minibüs
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin