İsrail güçlerinden bir katliama daha. Gazze'deki BM okuluna saldırıda 16 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail güçleri, Gazze Şeridi'ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nda Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) okuluna düzenledikleri saldırıda 16 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırı sonrasında bölgede büyük bir üzüntü ve protestolar yaşanırken, uluslararası toplumdan da tepkiler yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
İsrail güçlerinden bir katliama daha. Gazze'deki BM okuluna saldırıda 16 Filistinli hayatını kaybetti
Arşiv

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) okuluna saldırısında 16 Filistinli yaşamını yitirdi.

İsrail Gazze Şeridi'nde acımasız saldırılarını sürdürüyor. Bölgede açık açık sivilleri hedef alan İsrail ordusu 274 gündür bölgede soykırım gerçekleştiriyor. İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nda bugün yine Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na ait (UNRWA) okulu hedef aldı.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, binlerce yerinden edilmiş Filistinlinin sığındığı al Jaouni Okulu'na düzenlenen saldırıda 16 sivilin hayatını kaybettiğini, 50 sivilin ise yaralandığını aktardı.

Kaynak: İHA
Etiketler israil gazze filistin
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin