İğrenç! Minibüsünü 'seyyar tecavüz aracı' yapmış: Son olarak 2 kadına saldırdı, minibüsün içerisinden çıkanlar şoke etti

12-13 Mayıs tarihleri arasında Angleses Ulusal Ormanı yakınında minibüsünde iki kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin minibüsü ise polisi şoke etti. Sapık adamın minibüsü kurbanlarını alıp tecavüz etmek için tasarladığı ortaya çıkarken, arka tarafında penceresi olmayan minibüsten elde edilen görüntüler ise kan dondurdu.

Google Haberlere Abone ol
İğrenç! Minibüsünü 'seyyar tecavüz aracı' yapmış: Son olarak 2 kadına saldırdı, minibüsün içerisinden çıkanlar şoke etti

Günün en iğrenç haberi ABD'den geldi. California'da bulunan Angleses Ulusal Ormanı yakınında iki kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan zanlı yakalandı.

Eduardo Sarabia isimli sapığın yaptıkları ise kan dondurdu. Mynet'in FOX LA'ya dayandırdığı habere göre Sarabia, minibüsü adeta tecavüz aracı yapmak için tasarlamış. Sapık adamın kurbanlarını alıp tecavüz etmek üzere uzak bir yere götürmek için minibüsü kullandığı iddia edildi.

Araçta yapılan incelemeler ise polisin kanını dondurdu. Arka tarafında penceresi olmayan minibüsü Sarabia'nın ihtiyacı doğrultusunda cinsel saldırılarda kullanmak için hazırladığı eşyalarla doldurduğu görüldü.

Prezervatifler, ipler, hatta çocuk oyuncakları, aynı zamanda bir yatak, çok sayıda cep telefonu ve sabit disk de minibüsün içine saçılmıştı. 
Ayrıca arka kısmında kafes gibi dışarıdan kilitlenen metal bir bölme vardı. Sarabia'nın kurbanlarını menzil dışında bir yere götürürken bu kafeste tuttuğuna inanılıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin