Film gerçek oldu, uyandığında cinsel organı yoktu! Dünyayı ayağa kaldıran olay: Seni kadına dönüştürdüm, artık benimle evlenmek zorundasın!

Dünyada büyük yankı uyandıran olay Hindistan'da gerçekleşti. 20 yaşındaki bir adam cinsiyet değiştirme operasyonuna zorlandığını iddia etti. Uyandığında hayatının şokunu yaşayan genç adamın cinsel organı yoktu. Omprakash adlı kişinin kendisine, "Artık benimle evlenmek zorundasın" dediğini iddia etti. Olay akıllara Almodovar'ın "İçinde Yaşadığım Deri" filmini akıllara getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Film gerçek oldu, uyandığında cinsel organı yoktu! Dünyayı ayağa kaldıran olay: Seni kadına dönüştürdüm, artık benimle evlenmek zorundasın!

Dünyada büyük yankı uyandıran olay Hindistan'da gerçekleşti. 20 yaşındaki bir adam cinsiyet değiştirme operasyonuna zorlandığını iddia etti. Uyandığında hayatının şokunu yaşayan genç adamın cinsel organı yoktu. Omprakash adlı kişinin kendisine, "Artık benimle evlenmek zorundasın" dediğini iddia etti. Olay akıllara ünlü yönetmen Almodovar'ın 2011 yapımı  "İçinde Yaşadığım Deri" filmini akıllara getirdi.

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletindeki bir köyde yaşayan 20 yaşındaki Mücahid isimli genç adam uyandığında hayatının şokunu yaşadı, cinsel organı yoktu. Kendisini acil bir tıbbi durumla karşı karşıya olduğuna inandıran bir adam tarafından cinsiyet değiştirme operasyonuna zorlandığını iddia eden Mücahid, yaşananların ardından gözlerini hastanede açtı.

TEHDİT VE TACİZ EDİLDİ

NDTV adlı sitede yer alan habere göre Mücahid, kendisini kandıran kişinin Omprakash adlı bir kişi olduğunu ve uzun süre boyunca tehdit ve taciz edildiğini iddia etti. 3 Haziran tarihinde Muzaffarnagar Tıp Fakültesi'nde bir operasyon geçiren genç adam operasyon sonrasında uyandığında cinsel organının olmadığını fark etti.

İddiaya göre kendisine zorla cinsiyet değiştirme ameliyatı yapan Omprakash'ın, toplum ve ailesi tarafından dışlanacağını düşündüğü Mücahid'in yaşamak zorunda kalacağına ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Ayrıca, Mücahid'in babasını öldürme ve aile arazisine el koyma tehdidinde bulunduğu da iddialar arasında yer aldı.

NİKAHI HAZIRLADIM, BABANI VURACAĞIM

Mücahid, Omprakash'ın kendisine 'Seni erkekten kadına dönüştürdüm ve artık benimle yaşamak zorundasın. Sana bir avukat ayarlayıp mahkeme nikahı hazırladım. Şimdi babanı vuracağım ve senin payına düşen araziye benim adım verilecek ve sonra onu satıp Lucknow'a gideceğim' dediğini aktardı.

Alınan bilgiye göre polis, Omprakash'ı tutukladı ve olaya karışan doktorlar hakkında da soruşturma başlattı. Kabus gibi olay sonrası Mücahid için yüklü bir tazminatın da talep edileceği öğrenildi. 

ALMODOVAR'IN FİLMİNİ HATIRLATTI

Dünyanın gündemine oturan dehşet dolu olay, ünlü yönetmen Pablo Almodovar'ın 2011 yılında çektiği "İçinde Yaşadığım Deri" (La piel que habito) filmini hatırlattı. 

İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar'ın 2011 yapımı psikolojik gerilim türü filmde kızına tecavüz eden bir adamdan intikam almaya çalışan ve psikolojik sorunları olan bir plastik cerrahın saplantıları ve insan derisini yeniden üretmek için verdiği uğraş anlatılıyor.

Filmin başrollerinde Antonio Banderas ve Elena Anaya'nın oynadığı film, Thierry Jonquet'in Tarantula adlı romanından uyarlandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin