Elon Musk'tan Joe Biden açıklaması: ABD'de bir süredir başkan yok

The New York Times gazetesinin "Amerika'nın gerçekten bir başkana ihtiyacı var mı?" başlıklı makalesini yorumlayan Elon Musk, "Bu gerçekten iyi bir soru çünkü belli ki uzun zamandır bir başkanımız olmadı" paylaşımında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Elon Musk'tan Joe Biden açıklaması: ABD'de bir süredir başkan yok

ABD Başkanı Joe Biden, rakibi Donald Trump'a karşı çok kötü performans gösterdiği sarsıntılı bir tartışmanın ardından eleştirilerle karşılaşmaya devam ediyor.

SpaceX CEO'su Elon Musk da 81 yaşındaki başkanın performansını eleştiren isimlerin arasına katıldı.

Musk, sosyal medya platformu X'teki son gönderisinde ABD'nin "bir süredir bir başkanı olmadığını" öne sürdü.

Musk, "Amerika'nın Bir Başkana İhtiyacı Var mı?" başlıklı The New York Times haberinin ekran görüntüsünü yeniden paylaşarak, "Gerçek bir soru... Belli ki bir süredir bir başkanımız yok" diye yazdı.

BIDEN'A TEPKİLER DEVAM EDİYOR

Ross Douthat tarafından kaleme alınan mezubahis köşe yazısında, 81 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden'ın yarıştan çekilmesi gerektiği savunularak, "Biden'ın başka bir adayla değiştirilmesi gerekiyor çünkü 4 yıl boyunca Beyaz Saray'da yaşlı bir başkanın görev yapması son derece tehlikeli olacaktır" ifadelerine yer verilmişti.

Kamuoyunun ciddi eleştirileri ve çekilme çağrılarına yol açan tartışma performansının ardından Biden, "Çok hastaydım, kendimi çok kötü hissediyordum" demişti.

Biden, kötü bir gece geçirdiğini belirterek, "Trump mikrofonu bile kapalıyken bağırıyordu. Bu da benim dikkatimi dağıttı. Sorun sadece bu değildi ama çok kontrol sağlayamadım" değerlendirmesinde bulunmuştu.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin