ABD'de ticari araç manikür salonuna girdi: 4 ölü, 9 yaralı

Long Island'da hafif ticari bir araç bir manikür salonuna girdi. Olayda dört kişi hayatını kaybederken, dokuz kişi yaralandı. Yetkililer, olayın kaza mı yoksa kasıtlı mı olduğunun henüz belirlenemediğini bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
ABD'de ticari araç manikür salonuna girdi: 4 ölü, 9 yaralı
Sosyal Medya

The Guardian gazetesinin aktardığına göre, araç, cuma günü yerel saatle 16.40 sıralarında Deer Park'taki Hawaii Nail & Spa isimli salona girdi.

Deer Park İtfaiyesi'nden Dominic Albanese, "İçeride mahsur kalan insanlar oldu. Onları çıkarıp karadaki hastanelere kaldırdık" dedi. Albanese, aracın sürücüsünün de bilinci yarı açık bir halde hastaneye kaldırıldığını kaydetti. Yetkililer, olayın kasıtlı mı yoksa kaza mı olduğunun henüz netleşmediğini bildirdi, Suffolk polisi olayla ilgili soruşturma başlattı. 

"DAHA ÖNCE HİÇ DUYMADIĞIM BİR SESTİ"

Görgü tanıklarından Eric Perez, Newsday'e yaptığı açıklamada, alışveriş yaptıktan sonra malzemeleri manikür salonunun karşısındaki aracına yerleştirdiği sırada hızlanan bir araç sesi duyduğunu, ardından 'çatırdama sesi gibi' bir gürültü geldiğini anlattı.

Perez, "Bu daha önce hiç duymadığım bir sesti" ifadelerini kullandı. Perez, eşiyle birlikte otoparktan ayrıldığı sırada acil durum ekiplerinin ölü ve yaralıları olay yerinden çıkardığını gördüklerini belirtti. Perez, "Ambulansı ve acil durum çalışanlarının bir cesedi çıkardığını gördük. Sonra orada çalıştığını düşündüğüm iki kadının sedyeyle çıkarıldığını gördüm" dedi. Albanese de olayın ardından bölgeye yaklaşık 150 itfaiyeci sağlık personeli gönderildiğini belirtti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler ABD kuaför
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin