ABD'de kritik görüşme! Trump ve Netanyahu Florida'da bir araya geldi

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Florida’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
ABD'de kritik görüşme! Trump ve Netanyahu Florida'da bir araya geldi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD’de temaslarına devam ediyor. Netanyahu, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump ile Florida eyaletinde yer alan Palm Beach'deki Mar-a-Lago'da bir araya geldi. Trump, Netanyahu ile eşi Sara Netanyahu’yu kapıda karşıladı. Sara Netanyahu, Trump'a "Sizi özledik" dedi.

ABD'de kritik görüşme! Trump ve Netanyahu Florida'da bir araya geldi

Netanyahu'nun ofisinden görüşmeye ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

NETANYAHU, BIDEN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD ziyareti kapsamında 25 Temmuz'da, ABD Başkanı Joe Biden ile Beyaz Saray’da bir araya gelmişti. Görüşme öncesi liderler kameraların karşısına geçmişti. Biden yaptığı açıklamada, “Konuşacak çok şeyimiz var. Sanırım buna başlamalıyız. Söz sizde” demişti.

Netanyahu ise yaptığı açıklamada, Biden ile 40 yıldır birbirlerini tanıdıklarını belirterek, “Gururlu bir Yahudi siyonistten gururlu bir İrlandalı-ABD’li siyoniste 50 yıllık kamu hizmeti ve İsrail devletine 50 yıllık desteğiniz için size teşekkür etmek istiyorum. Bugün sizinle görüşmeyi ve önümüzde duran büyük meseleler üzerinde gelecek aylarda sizinle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin