ABD'de dehşet veren olay! Metroda diri diri yakıldı

New York'ta metroda uyuyan bir kadının geçen hafta yakılarak öldürülmesinin ardından şimdi de Penn İstasyonu'nda dehşet veren bir olay yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
ABD'de dehşet veren olay! Metroda diri diri yakıldı

ABD'nin New York eyaletindeki Penn İstasyonu'nda, 56 yaşındaki bir adam kasıtlı olarak ateşe verildi.

Feci olay, 27 Aralık Cuma akşamı Manhattan'da meydana geldi. Olayda ateşe verilen kişinin vücudunda ciddi yanık izleri oluştuğu kaydedildi.

ABD'de dehşet veren olay! Metroda diri diri yakıldı

Vücudunda ağır yanıklar oluşan mağdur, acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın detaylarına ilişkin henüz net bilgi bulunmazken, saldırının neden gerçekleştiği belirsizliğini koruyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve görgü tanıklarının bilgi vermesi halinde yetkililere ulaşmasını istedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Geçtiğimiz günlerde de ABD’nin New York kentine bağlı Brooklyn’de metroda bir şahıs uyuyan kadını çakmakla ateşe verilmiş ve kadın olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olayın ardından 2018'de Guatemala'dan ABD'ye göç ettiğiği belirlenen saldırgan gözaltına alınmıştı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler ABD metro new york
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin