60 erkeği hadım etti; testislerden salata yaptı. Suç örgütü liderinin yaptıkları kan dondurdu

Suç örgütü liderinin yaptıkları kan dondurdu. 60 erkeği hadım ettiği suçlamasıyla yargılanan 46 yaşındaki Marius Gustavson'ın bazı testisleri pişirip salata yaptığı öne sürüldü. Suç örgütü lideri hadım 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Google Haberlere Abone ol
60 erkeği hadım etti; testislerden salata yaptı. Suç örgütü liderinin yaptıkları kan dondurdu

İngiltere'deki suç örgütü lideri  46 yaşındaki Marius Gustavson resmen insan kasaplığı yapmış.

T24'te yer alan habere göre, Norveç doğumlu Marius Gustavson'un İngiltere'de yaklaşık 60 erkeğin hadım edilmesinden sorumlu olarak yargılandığı davada  22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yetkililer, 46 yaşındaki Norveç doğumlu Marius Gustavson'un 6 yıl boyunca "Eunuch Maker" adlı web sitesi aracılığıyla 250 bin dolara yakın para kazandığını iddia etti. 

Yalnızca ücretli abonelerin girebildiği sitede, gerçek hadım edilme görüntüleri yer alıyordu. Gustavson, kasıtlı olarak ağır bedensel zarara neden olmak suçlamalarını kabul etti. 

Görüntülerde, çeşitli insanların sağlıklı vücut kısımlarının, özellikle de cinsel organlarının ameliyatla çıkarıldığı görüldü. Mahkemede savcılar, Gustavson'un kesilen vücut parçalarını daha sonra tüketmek üzere sakladığını iddia etti. 

Mahkeme, Gustavson'un öğle yemeği için bazı testisleri pişirdiğine ve onlardan salata tabağı yaptığına dair suçlamaları da dinledi. Gustavson'un ayrıca kendi vücut parçalarını da ampute ettiği için tekerlekli sandalye kullandığı görüldü. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin