Muhabirden Hülya Avşar’ı kızdıran sözler! 'Ne alaka 18 yaşında kızlar gibi...'

Hülya Avşar yürüyüşe çıktığı sırada bir muhabirin "Maaşallah 18'lik kızlar gibi, sek sek gibi sekiyorsunuz" diyerek yanına geldi. Bu sözleri eleştiren Avşar'dan yanıt gecikmedi.

This browser does not support the video element.

Ünlü oyuncu Hülya Avşar ile kendisini görüntülemeye çalışan muhabir arasındaki diyalog gündem yarattı. Muhabirin "Valla maşallah 18'lik kızlar gibi sek sek gibi sekiyorsunuz. Nasılsınız iyi misiniz?" sorusu Avşar'ı kızdırdı.

"SENİN GİBİ TOY GAZETECİLERLE KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Hülya Avşar "Şaka gibisiniz ya, garip yorumlarınız oluyor ya ona sinirleniyorum. Senin gibi toy, soru sormayı bilmeyen ya da iyi bir şey yaptığını zanneden gazetecilerle konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

"SİZİ KONUŞTURMAK İÇİN BİR ŞEY YAPMADIM"

Muhabirin "Hülya Hanım geçen sene bana evlenme teklif etmiştiniz. Şu an söylediğiniz şeyler... 'Toy' dediniz bana, çok şükür 10 seneyi bitirdim. Ben yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum ama sizin verdiğiniz tepkiyi de fazla buluyorum. Sizi konuşturmak için de bir şey yapmadım. Sadece sizi görünce 'merhaba' demek istedim." sözleriyle daha da sinirlenen Avşar ise "18'lik kızlar gibi sekiyorsun dedin. Sekiyorsun denmez yürüyorsun denir" diye konuşup arkasını dönüp yürümeye devam etti.

Öykü Gürman sahnede gözyaşlarını tutamadı Danla Bilic, Mahmut Tanal taklidiyle sitem etti! Kıvanç Tatlıtuğ sessizliğini bozdu: İşte bu Bensu Soral'ın kardan adamı görenleri şoke etti! 'Alizade' performansı sosyal medyada olay yarattı! Petek Dinçöz’ün acı günü! Gözyaşlarına boğuldu