Küçükçekmece'deki metrobüs kazasının yeni görüntüleri ve sonrasında yaşanan can pazarına ait görüntüler ortaya çıktı

Küçükçekmece'de metrobüs kaza yaptı. Sabah saatlerinde yaşanan kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 50 kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredekilere hastanelere kaldırıldı. Kaza anı ve sonrasında yaşanan can pazarı kameraya böyle yansıdı.

Kaynak: DHA

This browser does not support the video element.

Küçükçekmece Sefaköy'de sabah saatlerinde meydana gelen kazada yol bakım çalışması nedeniyle iki metrobüs çarpıştı. Çarpışma sonucu 1 kişi hayatını kaybettiği ve 50 kişinin yaralandığı kaza sonrası yaşanan kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Kaza sonrası yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kaza sonrası metrobüs içerisindeki yaralıların kendi imkanlarıyla çıktığı ve çevredeki vatandaşların yardım ettiği görülüyor.

Yüksel Güran'ın videosu ortaya çıktı Burhan: 200 bin TL, aynı saatte hesaba geçmiş Gültekin'den İmamoğlu'na yüksek fatura tepkisi Atay: İmamoğlu'nun üniversite diploması sahte Anne ile amcanın ilişkisi var Narin'in dereye taşındığı araç ortaya çıktı