Kanlı önlükleriyle Balat Musevi Hastanesi önünde eyleme başladılar

İsrail'in Gazze'deki katliamlarını protesto etmek isteyen bazı doktorlar ilginç bir eylem kararı aldı. Doktorlar, bir sağlık kuruluşu olan İstanbul Balat Musevi Hastanesi yakınlarında eyleme başladılar.

This browser does not support the video element.

İstanbul Balat Musevi Hastanesi yakınında toplanan doktorlar Gazze için nöbet tutmaya başladı. Doktorlar 'kanlı' önlükleriyle her cumartesi sessiz yürüyüş yapacak.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı - Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu, sosyal medyadan bu duyuru yaptı ve "İstanbul Balat Musevi Hastanesi yakınında toplanan doktorlar Gazze için nöbet tutmaya başladı. Doktorlar 'kanlı' önlükleriyle her cumartesi sessiz yürüyüş yapacak" dedi.

İşte o paylaşım....

Çankırı'daki feci kazanın görüntüsü ortaya çıktı Endonezya Cumhurbaşkanı Atatürk hayranı çıktı Sokaklarda bir tek satıcı kalmayacak Cezaevinden çıkan Mahir Polat'tan ilk açıklama Mekandan kovuldular, dehşet saçtılar! Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler