Hindistan'da piknik yapan insanlara leopar saldırdı! 3 kişinin yaralandığı olay kameraya böyle yansıdı

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde, piknik yapan bir gruba leopar saldırdı. 20 Ekim tarihinde meydana gelen olayda üç kişi yaralandı, onlarca kişi ise büyük panik yaşadı. İşte o görüntüler...

This browser does not support the video element.

Olayın görgü tanıkları tarafından kaydedilen görüntülerde, yaklaşık 60 kişilik grubun park alanında eğlendiği sırada beklenmedik bir leopar saldırısıyla karşı karşıya kaldığı görülüyor. Başlangıçta hayvana "gel, gel" diye seslenerek onu çağıran grup, leoparın ağaçların arasından aniden fırlamasıyla büyük korku yaşadı.

Leoparın ilk saldırdığı kişi, 23 yaşındaki Akash Kushwaha oldu. Times of India'nın haberine göre, saldırıda ayrıca görev dışı bir polis memuru ve bir kadın da yaralandı. İki kişinin başından ciddi şekilde yaralandığı bildirildi.

Görüntülerde, yaralı kişiye yardım etmek için dört kişinin cesurca geri döndüğü anlar da yer alıyor. Yaşanan panik sırasında kaçışan diğer piknikçiler ise hafif yaralanmalarla kurtuldu.

Yerel yetkililer, vahşi hayvanlarla karşılaşıldığında onları kışkırtmaktan kaçınılması ve güvenli mesafenin korunması konusunda uyarılarda bulundu.

Son dönemde dünya genelinde benzer vahşi hayvan saldırıları da dikkat çekiyor. Japonya'da bir yunusun saldırısına uğrayan 23 yaşındaki Takuma Goto'nun ciddi şekilde yaralanması ve Honduras'ta bir turistin köpekbalığı saldırısına uğraması, insan-vahşi hayvan karşılaşmalarının tehlikelerini gözler önüne seriyor.

Vatandaşın çelmesi hükümlüyü böyle yakalattı Diyarbakır'da 8 katlı bina yıkım sırasında çöktü! Nevşehir'de feci kaza! Evin bahçesine uçtu Şanlıurfa'da pes dedirten hırsızlık kamerada Dehşet anlarına ait görüntüler ortaya çıktı! Ambulansa yol vermedi! İşte o görüntüler...