FLAŞ! Borsa İstanbul'un ne kadar yükseleceğini açıkladı. İslam Memiş'ten tv100 canlı yayınında dolar, euro ve Borsa çıkışı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ve aynı zamanda tv100.com yazarı İslam Memiş'ten Borsa İstanbul ile ilgili çok önemli açıklama geldi. Borsa İstanbul'un ne kadar yükseleceğiyle ilgili bir seviye veren Memiş, dolar ve altınla ilgili de değerlendirmede bulundu.

This browser does not support the video element.

tv100'de Pınar Işak Ardor'un Akşam Raporu programına konuk olan tv100.com yazarı Fuat Uğur, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Ufuk Uras ile Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ekonomideki gelişmeleri yorumladı.

İslam Memiş'ten dikkat çeken bir Borsa İstanbul değerlendirmesi geldi. 

Memiş, "Borsa’daki bu yükselişlerin yıl sonuna kadar devam etmesi güçlü. Dolar bazlı yükselmesi önemli, hedef yabancılar için 280 dolar seviyesi ve teknik olarak bu seviyelerin yıl sonuna kadar tesis edilme olasılığı yüksek diyebiliriz. Dolar biraz satıcılı şu anda. Euro da da düşüşler var. Gram altın dolar kuru nedeniyle alım fırsatı sundu." dedi.

Bartın'da feci kaza! Yaşlı kadına böyle çarptı 9.000 TL kira istenen daire şaşkınlık yarattı Şimşek hayat pahalılığının nedenini açıkladı! En düşük emekli maaşı için çarpıcı rakam... Milyonlarca memur ve emeklinin merak ettiği soru Taksim'de asgari ücret protestosu!