Bolu'da kütük kesme sporcusu dehşet saçtı: Eşine hakaret iddiasıyla 3 kişiyi hastanelik etti

Bolu'nun Mengen ilçesinde kütük kesme sporcusu Halit Şahin, kavşaktaki kaza sonrası eşine hakaret ettiğini iddia ettiği 3 kişiyi darbetti. O anlar, saniye saniye böyle görüntülendi.

Kaynak: DHA

This browser does not support the video element.

Olay, 7 Temmuz saat 14.00 sıralarında Mengen ilçesi Dörtyol Işıklar Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre; motorlu testere ile kütük kesme sporcusu Halit Şahin'in eşi Aygül Şahin ile 8 yaşındaki 2 kızının içerisinde olduğu 06 AY 2043 plakalı otomobil, kimliği belirlenemeyen kişilerin bulunduğu başka bir otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrası Ayşe Şahin ile çarpıştığı diğer araçta bulunan 3 kişi arasında tartışma yaşandı. Kazanın ardından olay yerine gelen Halit Şahin, eşine hakaret ettiğini iddia ettiği 3 kişiyle kavga etti. Şahin, 3 kişiyi tekme ve yumruklarla darbetti. Hastaneye kaldırılan 3 kişi, tedavileri sonrası taburcu oldu. Olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Soruşturma sürüyor.

Kilolarca eti böyle taşıdılar Düğün salonuna patlayıcıyı böyle atmışlar! Trafikte ortalık karıştı! Bıçakla böyle saldırdı Esenyurt'u fare sürüleri bastı! İşte o görüntüler Harput’ta dağ keçileri sürü halinde görüntülendi Elazığ'da ilginç kaza kamerada