Başbakan Yardımcısına içecek ve pastalı saldırı

Kosova'nın Avrupa Entegrasyonu, Kalkınma ve Diyalogdan Sorumlu Birinci Başbakan Yardımcısı Besnik Bislimi'ye, aktivistler tarafından içecek ve pasta fırlatıldı.

Kaynak: A.A

This browser does not support the video element.

Kosova'nın Avrupa Entegrasyonu, Kalkınma ve Diyalogdan Sorumlu Birinci Başbakan Yardımcısı Besnik Bislimi'ye, Kosova ile Sırbistan arasında varılan anlaşma nedeniyle Kosova Sosyal Demokrat Partisi (PSD) aktivistleri tarafından içecek ve pasta fırlatıldı.

PSD tarafından yayınlanan saldırı görüntülerinde, Bislimi'ye fırlatılan pastada Kosova'nın anlaşmadaki yükümlülüğü olan, ülkede "Sırp Belediyeler Birliği" kurmaya gönderme yapılarak, "Birlik kutlu olsun!" yazdığı görüldü.

4 astronot Uluslararası Uzay İstasyonu'na gitti NASA, 'Kanlı Ay Tutulması’ görüntülerini paylaştı İspanya'da şiddetli yağışlar hayatı felç etti Guatemala'daki Fuego Yanardağı’nda patlama! Arjantin'de sel! 10 kişi hayatını kaybetti Trudeau gözyaşlarına boğuldu! Trump ağlattı