Ali İhsan Varol ile Alfapetek tv100’de! tv100 ekranlara kilitleyecek. Yepyeni bir yarışma programı bugün başlıyor

Haber bültenleriyle, tartışma programlarıyla medya dünyasında çok konuşulan ve çok kısa bir süre içerisinde büyük başarı yakalayan tv100'de yeni bir program başlıyor. Yarışma programlarının önemli isimlerinden Ali İhsan Varol bundan sonra "Alfapetek"le artık tv100'de... Heyecan dolu, çekişmeli sohbetler ve sınırsız eğlence ile ‘Alfapetek’ bugünden itibaren tv100’de olacak.

This browser does not support the video element.

Haberin yeni yüzü tv100'ün transfer atakları sürüyor. Ekranlarda birbirinden önemli isimlerin yer aldığı tv100, şimdi de yarışma programıyla herkesi ekrana kilitleyecek.

Yarışma programlarının önemli isimlerinden Ali İhsan Varol bundan sonra tv100'de...

Alfapetek programıyla Ali İhsan Varol 1 Temmuz'dan itibaren hafta içi hergün tv100 ekranlarında olacak. 

Alfapetek’te yarışmacılara, alfabenin 24 harfiyle başlayan sorular soruluyor ve en hızlı bilen puanları topluyor. Üç aşamadan oluşan yarışmanın her aşamasında 2 yarışmacı karşı karşıya geliyor. Üçüncü ve son etapta günün finalistleri birincilik için yarışıyor.

Cuma günleri gerçekleşecek haftanın finalinde ise hedefler yükseliyor, heyecan zirveye çıkıyor.

Finali başarıyla bitiren ve haftanın birincisi olan yarışmacı tam 20 bin TL ödülün de sahibi oluyor. Sürpriz ödüllerin de yer alacağı Alfapetek’te yarışmacılar hem keyif alıyor hem ödülleri topluyor.

Ali İhsan Varol’un sunumuyla Alfapetek 1 Temmuz’dan itibaren hafta içi her gün tv100’de!

Yarışmanın sunucusu Ali İhsan Varol; “Pazartesi günü 1 Temmuz’da başlıyoruz. 19.30-19.45 civarı bir de gece vakti uykusuzlar için tekrarı olacak.“ dedi.

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

Alfapetek’te yarışmacılara, alfabenin 24 harfiyle başlayan sorular soruluyor ve en hızlı bilen puanları topluyor. Üç aşamadan oluşan yarışmanın her aşamasında 2 yarışmacı karşı karşıya geliyor. Üçüncü ve son etapta günün finalistleri birincilik için yarışıyor.

Finali başarıyla bitiren ve haftanın birincisi olan yarışmacı tam 20 bin TL ödülün de sahibi oluyor. Sürpriz ödüllerin de yer alacağı Alfapetek’te yarışmacılar hem keyif alıyor hem ödülleri topluyor.

Programa başvurmak isteyenlerin fotoğraflı bir özgeçmiş İle alfapetek@tv100.com.tr adresine başvurmaları yeterli olacak.

Ekrem İmamoğlu uzaylıları ikna etti Ramazan bitti Dilber piste tekrar çıktı tv100 seçim için hazır. En doğru ve en hızlı... Rasim Ozan Kütahyalı'nın programında büyük kavga! Kolpaçino ekibinden canlı yayında kavga şakası Gelin Evi'ne katılacağını açıkladı viral oldu