Zaha ve Ziyech imza atınca o isim de Galatasaray'ı tercih etti. Yeni yıldız transferi Bayern Münih'ten

Galatasaray tüm Avrupa'nın peşinde olduğu Eyüp Aydın ile dört yıllık anlaşma sağladı. Bayern Münih II forması giyen Eyüp Aydın'ı renklerine bağlayan Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde 19 yaşındaki ismi İstanbul'a getirmesi bekleniyor.

Transfer dönemi boyunca başta Almanya ekipleri olmak üzere birçok takımın transfer radarında olan ve geleceğin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Bayern Münih II forması giyen Eyüp Aydın, Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

19 yaşındaki Eyüp Aydın'ın yaklaşık bir aydır peşinde olan Galatasaray, Bayern Münih ile süren uzun gelişmelerin ardından transferi resmen noktaladı. Eyüp Aydın'ın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip Galatasaray'a resmi imzayı atması bekleniyor.

Eyüp Aydın, Bayern Münih forması ile U-17, U-18, U19 ve Regionalliga Bayern'de toplam 63 karşılaşmada forma giydi. Eyüp Aydın söz konusu maçlarda 4 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına ise 10 kez gol pası verdi.

Kadının başını kesti sonra da surlardan atladı Cem Garipoğlu gizemi için tarih verildi Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı FLAŞ! Gülşah Durbay suskunluğunu bozdu Kıyma diye millete öyle bir şey yedirmişler ki..