Yuvamız İstanbul 2024 başvuru sonucu sorgulama ekranı: Yuvamız İstanbul kreş başvuru sonucu açıklandı mı? (yuvamiz.ibb.istanbul)

Yuvamız İstanbul projesine başvurular geçtiğimiz günlerde tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeye başvuranlar, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Online yapılan başvuruların olumlu sonuçlanması halinde, 3-6 yaş arasındaki çocuklar, İBB Yuvamız İstanbul kreşlerinde eğitim görebiliyor. Peki, Yuvamız İstanbul kreş başvuru sonucu açıklandı mı? İşte, Yuvamız İstanbul 2024 başvuru sonucu sorgulama ekranı...

3-6 yaş aralığındA çocuğu olan aileler, İBB Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri başvuru sonuçlarını yuvamiz.ibb.istanbul adresinden sorgulamaya başladı. İBB tarafından hayata geçirilen Yuvamız İstanbul projesi ile çocuklar eşit imkanlarda kreş eğitimi görebiliyor. Peki, Yuvamız İstanbul kreş başvuru sonucu açıklandı mı? Yuvamız İstanbul 2024 başvuru sonucu sorgulama ekranı...

YUVAMIZ İSTANBUL 2024 BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI

Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri başvuru sonucunu https://yuvamiz.ibb.istanbul/anasayfa adresinden sorgulayabilirsiniz. Sisteme giriş yaparken yoğunluk nedeniyle zorlanabilirsiniz. Bekleyip daha sonra tekrar denemeniz öneriliyor.

YUVAMIZ İSTANBUL KREŞ BAŞVURU SONUCU AÇIKLANDI MI?

İBB'den konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. İBB Yuvamız İstanbul başvuru sonuçları açıklandığında haberimizde yer vereceğiz.

İBB KREŞ ÜCRETLERİ 2024 NE KADAR?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde alınan karara göre belediyenin işlettiği kreşlerin ücreti 1200 liradan 2 bin 500 liraya çıkarıldı.

İBB KREŞ BAŞVURU NASIL, NEREDEN YAPILIR?

İBB Yuvamız İstanbul Kreş başvuruları, https://yuvamiz.ibb.istanbul/anasayfa adrsinden yapılıyor. Bu adresten, 'Yuvamız İstanbul'lu Ol'a tıkladıktan sonra, karşınıza Avrupa ve Anadolu Yakası'ndaki kreşler ve boş kontenjan tablosu çıkacak. İstediğiniz kreşi seçtikten sonra 'Başvuru Yap' butonuna tıklayıp, önünüze çıkan sayfada sizden istenilen bilgileri eksiksiz girdikten sonra başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

İBB YUVAMIZ İSTANBUL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Sadece İstanbul’da, Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezlerine yakın ikamet eden ya da ebeveynlerin işyerlerine yakın olan ve merkezlere ulaşmakta zorluk yaşamayan (Servis bulunmamaktadır.) çocuklar için ön başvuru yapılabilir.
  • İstanbul’da ikamet eden tüm aileler yaş sınırı uygun olan çocukları için başvuru yapabilir.
  • Engelli ya da özel gereksinimli ya da farklı durumda olan çocukların başvurularının değerlendirilmesinde bireysel ve fiziki desteğe ihtiyaç duymamaları ve merkezde uygulanacak programdan tam olarak yararlanabilecek düzeyde olmaları gözetilecektir. Özel gereksinimli çocukların kesin kabulleri, uygunluk tespiti ve hane incelemesi yapıldıktan sonra olacaktır.
  • Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezlerine 2024-25 eğitim dönemi için 1 Ekim 2018 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında doğan ve İstanbul'da ikamet eden çocuklara hizmet edilecek.
  • Merkezlere tuvalet alışkanlığını kazanmış, bez kullanımını bırakmış ve fiziksel ihtiyaçlarını kendisi karşılayan çocuklar kabul ediliyor.
  • Başvuru için hem velinin hem çocuğun Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasına veya İstanbul'da oturma izni koşuluyla yabancı kimlik numarasına sahip olması gerekiyor.
  • Kayıt hakkı kazanan özel gereksinimi olan çocuklar ile uzman meslek elemanları tarafından görüşmeler yapılıyor ve uygunlukları durumunda kesin kayda davet ediliyor.
İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!