Yurtlardaki skandalların sonu gelmiyor. Alanya'da 5 çocuğu istismar eden yurt eğitmeni tutuklandı!

Türkiye gündemi yine yurttaki istismar haberiyle sarsıldı. Alanya'da özel bir erkek öğrenci yurdunda görevli olan 20 yaşındaki eğitmen G.R.U, 14 yaşın altındaki 5 çocuğu istismar etti. Eğitmen (!) tutuklandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Antalya'nın Alanya ilçesinde özel erkek öğrenci yurdunda görevli 20 yaşındaki eğitmen G.R.U. , 14 yaş altındaki 5 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
14 yaşın altındaki 5 erkek öğrenci, ifadelerinde cinsel istismarı anlattı. Çocuklar, din eğitmeninin kendilerine şiddet uyguladığını da söyledi.

Cinsel istismara uğrayan çocuklardan birisinin ailesine anlatması ile olay ortaya çıktı. Aile durumu polise bildirdi.

SUÇLAMALARI KABUL ETTİ

MedyaTava'nın edindiği bilgilereye göre; polis yurtta yapılan ilk incelemede cinsel istismarı diğer çocuklardan da doğruladı. İstismara uğrayan çocuklar ifade verdi. Soruşturma sonrası zanlının da ifadesi alındı. Zanlı suçlamaların bir kısmını kabul etti ve ilk olarak adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

BAKANLIK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU, TUTUKLANDI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan dün yapılan açıklamada, Antalya'nın Alanya ilçesindeki erkek öğrenci yurdunda görevli eğitmenin, 5 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve ifadesinin ardından serbest bırakıldığı iddiasına ilişkin suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bakanlık avukatlarımız tarafından olayla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Yargılama sürecine müdahil olarak, suçluların en ağır cezayı almasının yakın takipçisi olacağız. Mağdur çocuklara ve ailelerine yönelik başta psikososyal destek olmak üzere hizmet modeli çalışmamız devam etmektedir" denildi.

Bakanlığın açıklamasının ardından olayla ilgili şüpheli eğitmen G.R.U., dün öğle saatlerinde Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla yeniden gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.R.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Narin cinayetinde cinsel ilişki iddiası! Avcılar'daki vahşetin detayları ortaya çıktı! Yakalanmamak için evinden ormana tünel kazdı! Atilla Taş Haluk Levent'e ateş püskürdü 400 bin TL'nin aylık getirisi açıklandı Akil, boşanma sorusuna kaçamak cevap verdi