Yılmaz Özdil'den kaçak villa haberlerine açıklama

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Bodrum'daki villası için yapılan 'kaçak' haberlerine açıklık getirdi. Özdil, parsel kaydırma, kaçak gibi iddialar ortaya atılan villa için bir yazı yazdı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Bodrum'daki villası için çıkan 'kaçak' haberlerine yanıt verdi. Özdil, hakkında yıkım kararı çıktığı iddia edilen villanın denize sıfır olmadığını ve 142 metrekare olduğunu açıkladı.

Yılmaz Özdil ayrıca villanın değerinin 50 milyon lira olduğu iddialarını ise "50 milyon liraya almak isteyen varsa hemen satayım" sözleriyle ti'ye aldı.

Özdil ayrıca, parsel kaydırması iddialarını da yalanladı.

Yılmaz Özdil'in iddialara cevap verdiği yazısını okumak için tıklayınız.

Full kapandım. Böyle fantezi mi olur? Cesetle 21 gün aynı odada kaldı! 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar? Volkan Konak'ın vasiyeti ortaya çıktı! Mide bulandıran akım! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan adaylık kararı!