Yerli Leonardo DiCaprio olarak anılıyordu. Oyuncu Arda Kural'ın yeni imajı: Değişimiyle dikkat çekti

Oyuncu Arda Kural, uzun süren sağlık sorunlarının ardından yeni imajını paylaştı. "Yerli Leonardo DiCaprio" olarak anılan Kural, değişimiyle hayranlarını sevindirdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Psikolojik hastalık nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kural, "Yerli Leonardo DiCaprio" olarak anıldığı dönemde genç kızların sevgilisi olarak hafızalara kazınmıştı.

Arda Kural, reytingi bol dizilerdeki başarısının ardından kariyerinde zorlu dönemler yaşadı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören Kural, o zor günleri atlatarak yeniden hayranlarıyla buluştu. Instagram üzerinden paylaştığı yeni görüntüsüyle eski popülerliğine geri dönme yolunda önemli bir adım attı.

"SEKTÖRDE KALMAYI BAŞARAMADIM"

Kural, daha önce yaptığı açıklamada, "Sektörde kalmayı başaramadım. Kariyerimin zirvesinde birçok engelle karşılaştım" demişti. 24 yaşında bir sinema filmi çektiğini ve birçok zorlukla mücadele ettiğini belirten Kural, "Beni bitirmek için herkes elinden geleni yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

Son dönemlerde fazla kilolarından kurtulmaya başlayan ve saç ektiren Kural, yeni imajıyla tekrar gündemde. Uzun aradan sonra yaptığı paylaşım, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Arda Kural, geçmişteki popülerliğini yeniden yakalamak için adım atmaya devam ediyor.

İşte Arda Kural'ın sosyal medyadan paylaştığı son hali:

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi