Yeniden Fenerbahçe forması giyeceğim dedi Okan Buruk çağırınca Galatasaray'a bedavaya geldi

Transfer döneminin bitmesine iki gün kala takımı güçlendirmenin yollarını arayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Eljif Elmas ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Son olarak Leipzig'e transfer olan ancak bu sezon hiçbir resmi maçta forma giyemeyen Eljif Elmas, Galatasaray formasıyla yeniden Türkiye'ye dönmeye karar verdi. Okan Buruk'un da kadroda ısrarla görmek istediği Eljif Elmas ile bir yıllık kiralık sözleşme imzalanacak.

Üst üste üçüncü şampiyonluğunu yaşamak isteyen ve transfer döneminin kapanmasına çok kısa bir süre kala gaza basan Galatasaray, Okan Buruk'un yoğun ısrarı üzerine Leipzig'de forma giyen Eljif Elmas ile el sıkıştı.

Kadrodaki birçok isimle yollarını ayıran ve yerlerine daha kaliteli isimleri getirmek için büyük uğraş veren Galatasaray, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve sarı-lacivertli ekipte yıldızı parlayan Eljif Elmas'ı Türkiye'ye dönmeye ikna etti.

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla önce Napoli ardından da Leipzig'e transfer olan ancak Alman ekibinde bu sezon 1 dakika bile forma şansı bulamayan Eljif Elmas ile görüşen Galatasaray yıldız isimle kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Napoli ve Leipzig'in bonservisi için toplam 41 milyon Euro ödediği Eljif Elmas, Galatasaray formasını bir yıllığına kiralık olarak sırtına geçirecek.

Narin cinayetinde o imam hakkında iğrenç iddialar Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi İmamın neden ifadesinin alındığı belli oldu Salim Güran'ın aracındaki 2 gencin sırrı Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü AFAD duyurdu: 4 büyüklüğünde bir deprem oldu