Yeni yarışma programı eskisini unutturacak, Alfa Petek ile yeni bir bağımlılık yaratacak! Ali İhsan Varol MedyaTava TV'ye konuştu: Güzel bir yolculuğa çıktık

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol, yeni yarışması Alfa Petek ile artık tv100 ekranlarında! Varol, Alfa Petek'in doğuş hikayesini ve ilk adımlarını anlatırken "Uzun yıllar şu butonların canına okuyacağız!" sözleriyle iddiasını ortaya koyuyor!

Kaynak: MedyatavaTV

Sevilen bilgi yarışması Kelime Oyunu ile milyonları ekrana kilitleyen Ali İhsan Varol, yeni yarışma programı Alfa Petek ile tv100 ekranlarında yeniden seyircilerle buluştu. Kendine özgü formatlarıyla dikkat çeken Ali İhsan Varol, Alfa Petek’te yarışmacılara alfabenin 24 harfiyle başlayan sorular soruyor. Üç aşamadan oluşan yarışmanın her aşamasında 2 yarışmacı karşı karşıya geliyor. Üçüncü ve son etapta günün finalistleri birincilik için yarışıyor. Ali İhsan Varol, daha ilk bölümleriyle seyircinin yeni bağımlılığına dönüşen Alfa Petek’’i Medyatava TV’ye anlattı.

GÜZEL BİR YOLCULUĞA ÇIKTIK

Gizem Ertürk’ün sorularını yanıtlayan Varol, uzun zamandır aynı formatla yarışma programı yaparken yeni arayışlara girdiklerini belirterek, “Bu yeniliklere iltifat eden tv100 oldu. O doğrultuda bir çalışmanın içerisine girdik. Burada kısa bir süre geçmesine rağmen uzun zamandır mesai arkadaşıymışız gibi hissediyoruz. Güzel bir yolculuğa çıkmışız ve uzun yıllar bu butonların canına okuyacakmışız gibi hissediyorum.” dedi.

‘İSİM BİLE DEĞİŞTİRMİYORLAR’

Türkiye’ye yurt dışından ihraç edilen formatlarda isim bile değiştirilmediğine dikkat çeken Varol, “Yeni bir format oluşturduğunuzda bazı şeyleri yolda düzeltmeniz gerekiyor.” dedi. Yarışmacıların hevesli olmalarının en önemli kriter olduğunu ifade eden Varol, “Güzel hatıralar oluşturmak önceliğimiz. Bu bir sınav değil, kimsenin kariyerini etkileyecek bir hadise değil. Kimsenin çekineceği bir şey yok. Bunlar küçük oyunlar.” Diye konuştu.

Medyatava TV’nin Ali İhsan Varol ile gerçekleştirdiği keyifli sohbeti Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu