Yeni transferler bir ay sonunda Beşiktaş'a veda ediyor. Şenol Güneş'in sabrını çok erken taşırdılar

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Jean Onana ve Daniel Amartey bir ayın sonunda takıma veda etmeye hazırlanıyor. Şenol Güneş, Jean Onana ve Daniel Amartey'in bir an önce takımdan ayrılmasını istedi.

Transfer döneminin başında sessiz kalan ancak daha sonra üst üste yeni isimleri açıklayan Beşiktaş'ta Jean Onana ve Daniel Amartey, siyah-beyazlı ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Büyük umutlarla alınan ve Beşiktaş'ın yeni sezondaki yıldızlarından olması beklenen Onana ve Amartey geride kalan maçlarda Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaramadı.

Şenol Güneş, Onana ve Amartey'in satılması ya da kiralık gönderilmesi yönünde yönetime rapor sundu. Beşiktaş transfer döneminin kapanış tarihi olan 15 Eylül'e kadar iki oyuncuyla da yollarını ayırıp yeni isimleri takıma takviye etmeyi düşünüyor.

Şenol Güneş şu ana kadar oynanan maçlarda Jean Onana ve Daniel Amartey'e 6 maçta forma verdi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!