Yeni Şafak'ın barış çağrısı Twitter'ı şaşırttı: 'Günaydın'

Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinin bugünkü manşeti sosyal medyada alay konusu oldu.

İktidara yakın Yeni Şafak gazetesi bugünkü manşetinde dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Gazete, ilk sayfasında büyük puntolarla yayınladığı çağrıda; 'barış ve dostluk' mesajı verdi.



Muhalif yazar ve gazetecileri hedef gösteren haber ve köşe yazılarıyla gündeme gelen Yeni Şafak'ın; "Başka Türkiye Yok, Bu Çağrıya Siz de Katılın" başlıklı barış çağrısı, sosyal medya kullanıcılarını bir hayli şaşırttı.



Gazete, Twitter'da #YeniŞafak hashtag'iyle Trend Topic (TT) listesine girerken, kullanıcılar hashtag altında çok sayıda yorum yaptı.



İşte, Yeni Şafak'ın o şaşırtan manşeti ve çağrıya yapılan yorumlar:








Yeni Şafak Başlık atmış ne komik yaaa oylar düştü galiba ama işe yaramayacak yaptıklarınız bu halk satılmış medyadan nefret ediyor


— yaseminkutlu (@yas_kut56) October 19, 2015



yeni şafak mars'ın yeni şafağı mıdır? @ibrahimkaragul 2013 gezi sürecinden beri mars'ta mıydınız?


— öğretmen (@siryus1998) October 19, 2015



yeni şafak'ın barış çağrısında, bütün dünyanın gözü önünde ronaldinho'ya kafa atan HAKAN ÜNSAL var. böyle barış olmaz. ben kabul etmiyorum.


— Elif Gülsavaş (@egulsavas) October 19, 2015



Yeni Şafak bizi güldürdün, saray da senin başına düşsün. 100 kişinin ölümüne sevinenlerden sonra mı aklınıza geldi kutuplaşma.


— ŞİRİNLERKÖYÜMUHTARI (@raufmenderes) October 19, 2015



2 gün önce Müjdat Gezen vs. Erdoğan ve AKPlilere küfrediyor. Yeni Şafak Türkiye hepimizin hadi barış diyor? 1 Kasım'a kadar hepimizin dimi?


— Tülay Yılmaz (@tulayyilmazz) October 19, 2015



Yıllardır yolsuzluklara, hırsızlıklara, hukuksuzluklara tek laf etmeyen havuzcu Yeni Şafak, Kardeşlik diyor.Günaydın pic.twitter.com/xP9CS7uUSJ


— Yazar (@Yazar212) October 19, 2015
Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Lise öğrencisine 'Erdoğan'a hakaret' davası Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Derbide favori gösterilen taraf Fenerbahçe